Connect with us

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Grav ACCIDENT la Livada, în Cluj. O motocicletă și o mașină implicate. Două victime, dintre care una INCONȘTIENTĂ

Publicat

accident.jpg

Un grav accident de circulație a avut loc, joi, în Livada, jud. Cluj. Au fost implicate o motocicletă și o mașină. Au rezultat două victime, dintre care una era inconștientă.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Livada. Din primele date, în accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism.

VIDEO FOTO. Grav ACCIDENT la Livada, în Cluj. O motocicletă și o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Spații modernizate pentru copii, inaugurate la Ambulatoriul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca

Publicat

whatsapp image 2024 09 12 at 13.02.34.jpeg

Conducerea Consiliului Județean Cluj a inaugurat, joi, spațiile destinate serviciilor medicale de specialitate pentru copii din cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase (SCBI) Cluj-Napoca, recent modernizate în urma unei investiții de aproape un milion de lei.

Managerul SCBI, Ioan Mureșan, a declarat că în luna septembrie se împlinesc 15 ani de la înființarea Ambulatoriului Integrat, prin preluarea fostului Centru de Diagnostic și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pasajul de la intersecția str. Oașului – Bd. Muncii va costa 130 milioane de lei. Va fi depus pentru finanțare europeană

Publicat

1726182174 pasaj bulevardul muncii.jpg

Consilierii locali ai municipiului Cluj-Napoca au dat „undă verde” joi proiectului de pasaj rutier la intersecția străzii Oașului cu Bulevardul Muncii. Lucrările vor fi realizate pe fonduri europene.

Proiectul de realizare a unui pasaj rutier la intersecția străzii Oașului cu Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca va fi depus pentru finanțare din fonduri europene nerambursabile, prin în cadrul Programului Regional Nord-Vest (PRNV) 2021-2027.

Investiție de 130,2…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cursuri printre șantiere la mai multe școli din Cluj. Părinții cer Primăriei să mute orele pe perioada lucrărilor de construcție

Publicat

scoala reparatii scoala brancusi 4.jpg

În mai multe școli din Cluj-Napoca, lucrările de renovare energetică realizate prin fonduri PNRR se desfășoară în paralel cu orele de curs. Părinții reclamă condiții nesigure pentru elevi și solicită autorităților să ia măsuri.

Mai multe școli din Cluj-Napoca se confruntă cu situații excepționale la începutul anului școlar, în condițiile în care lucrările de renovare energetică au loc simultan cu orele de curs.

„Zeci de părinți panicați de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

George Simion a dezvăluit cum sunt țepuiți minerii care au ieșit la pensie de Guvernul Ciolacu

Publicat

george simion8.jpg

Liderul AUR, George Simion, a declarat joi, în județul Gorj, că minerii care au ieșit la pensie și care au lucrat în condiții grele au fost țepuiți de Guvernul condus de Marcel Ciolacu prin recalcularea pensiilor.

„Minerii au muncit să dea țării energie și astea au fost condițiile. Și chiar dacă nu li se scade cuantumul actual al pensiei, li se taie din pensie.

Și problema asta am ridicat-o în spațiu public și vin unii și alții și ne spun că mințim,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe