Connect with us

ACTUALITATE

VIDEO FOTO. Jurnaliști AGRESAȚI de un cetățean străin la Cluj. Acesta a lovit o cameră video

Publicat

agresor 1 e1645635062968.jpg

Câțiva jurnaliști care realizau un material în Cluj-Napoca în legătură cu cazul celor doi străini care s-au injunghiat au fost agresați de un alt tânăr, cetățean străin, care a lovit una din camerele video. Acesta avusese un conflict puțin mai devreme cu o tânără iar jurnaliștii au filmat momentul.

agresor 2

„În jurul orei 15.50, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați referitor la faptul că o persoană s-ar fi manifestat agresiv față de un grup de reprezentanți de presă, în timp ce aceștia desfășurau activități specifice, filmând cadre în împrejurimile unui imobil din Cluj-Napoca.

agresor 3

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, persoanele prezente arătând faptul că un tânăr ar fi manifestat un comportament agresiv și le-ar fi adus injurii, ulterior lovind un echipament video aparținând acestora.

De asemenea, au fost făcute precizări despre o presupusă stare conflictuală spontană pe care acesta ar fi avut-o anterior evenimentului, cu o tânără, fiindu-i atrasă atenția în acest sens de către persoanele prezente.

agresor 4

Persoana a fost identificată de polițiști, fiind vorba despre un tânăr de 24 de ani, cetățean străin.

În cauză polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere, în cadrul cercetărilor demarate fiind verificate totodată toate împrejurările care au condus la respectiva situație, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și de drept”, informează IPJ Cluj.

Din ultimele informații se pare că tânăra a primit un ordin de protecție față de agresor.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Franţa intenţionează să genereze costuri ale războiului „insuportabile” pentru Rusia

Publicat

elisabeth borne premier franta sursa foto facebook
Arhivă foto

Franţa intenţionează să genereze costuri ale războiului „insuportabile” pentru Rusia, a afirmat luni premierul Elisabeth Borne, în cursul unei dezbateri pe tema invaziei militare ruse în Ucraina organizată de Adunarea Naţională, Camera inferioară a Parlamentului francez.

„Obiectivul nostru este acelaşi ca la început: să facem costul războiului insuportabil pentru Rusia, să lovim dur economia rusă, pentru a împiedica finanţarea ofensivei militare.

Rusia a lansat acest război şi ne forţează să reacţionăm”, a afirmat premierul Franţei, Elisabeth Borne, citată de cotidianul Le Figaro.

„Sancţiunile vor continua atât timp cât Putin se va aventura în spirala conflictului şi a confruntării. Abandonarea sancţiunilor ar însemna abandonarea Ucrainei, ar însemna să renunţăm la valorile noastre, ar fi cedarea în faţa Rusiei. Franţa, patriotismul nu înseamnă abandon”, a insistat Elisabeth Borne.

Uniunea Europeană, Statele Unite, Marea Britanie şi Grupul G7 au impus sancţiuni masive împotriva Rusiei din cauza invaziei militare în Ucraina.

(sursa: Mediafax)

Citește mai departe

ACTUALITATE

Vineri: Ședință a Consiliului Local Alba Iulia. Modernizări în șanțul exterior al Cetății și la trei unități de învățământ

Publicat

primaria alba iulia 2 e1540540243919.jpg

Consilierii locali sunt convocați vineri, 7 octombrie, de la ora 13.00, în ședință extraordinară, cu patru proiecte pe ordinea de zi.

Vor avea de aprobat documentații pentru investiții prin PNRR pentru spații publice amenajate pentru agrement în șanțul exterior al Cetății și de modernizări la trei unități de învățământ din municipiu.

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investitii ”Reconversie funcțională, șant exterior – Latura de Nord a Cetății Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Încep Zilele Filmului MAGHIAR la Cluj. Zeci de producţii la Cinema Victoria şi Cinema Arta, timp de 5 zile

Publicat

cinema scaled e1664788043804.jpg

Zeci de filme vor rula între 5 şi 9 octombrie în cadrul Zilelor Filmului Maghiar / Filmtettfeszt 2022. Roller-coastere emoţionale, dileme morale, situaţii absurde şi distractive şi momente pline de veselie îi aşteaptă pe iubitorii de filme ce doresc să vizioneze cele mai bune filme maghiare ale anului trecut, dar şi curiozităţi din istoria filmului sau să întâlnească creatorii acestora. De asemenea, la Zilele Filmului Maghiar vor fi difuzate şi filme pentru cei mici, documentare, scurtmetraje, dar va avea loc şi o petrecere cu DJ. Festivalul se va desfăşura în 19 localităţi din Transilvania, iar filmele vor fi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Ustensile din bucătărie transformate în instrumente muzicale. Cluj Symphony Experience 2022: Concerte în autobuze și parcuri

Publicat

cse 2.jpg

Concerte în aer liber, spectacole de stand-up comedy și un show muzical cu instrumente din bucătărie vor avea loc în perioada 7-9 octombrie 2022, la Cluj Symphony Experience.

În plus, clujenii se vor putea bucura de concerte de muzică simfonică în tramvai, în autobuze, în parc și în piețe.

Evenimentele au loc în cadrul Zilelor Clujului, iar accesul este liber.

cse 4


Ustensilele de bucătărie transformate în instrumente muzicale

Cea de-a 6-a ediție a Cluj Symphony Experience va începe vineri, 7 octombrie, cu Stand-up Symphony.

Show-ul va aduce pe scena din Piața Muzeului stand-upperi și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe