Connect with us

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Pădurea din pepinieră. 600 de arbori maturi, aduși din Italia și Spania, pregătiți pentru proiectul Carbochim Cluj

Publicat

whatsapp image 2024 08 29 at 09.57.22 1.jpeg

O pădure cu 600 de arbori maturi de diverse soiuri, aduși din Italia și Spația, sunt aclimatizați în pepiniera USMV din Cluj-Napoca pentru a fi replantați în viitorul parc al proiectului de regenerare urbană de pe platforma industrială Carbochim. Acesta li se vor adăuga alți 250 care urmează să fie aduși și celor 72 de copaci de pe platformă care au fost salvați deja.

Călin Revnic, inginerul horticol care se ocupă din partea companiei Iulius de pepiniera USAMV…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Noi reguli pentru proprietarii de câini: suprafață minimă în funcție de talie. Reglementări stricte și cu privire la vânzarea lor

Publicat

noi reguli pentru proprietarii de câini: suprafață minimă în funcție

Noi reguli pentru proprietarii de câini: Un proiect de lege aflat în dezbatere publică stabilește o suprafață minimă în funcție de talie. Legislația se schimbă și în ceea ce-i privește pe românii care cresc câini și vând puii.

Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Animalelor (ANSVSA) a publicat mai multe reguli cu privire la creșterea câinilor în scop comercial.

DOCUMENT: Proiectul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dan Petrescu (după umilința cu Pafos): Nu ne-am ADAPTAT nici la teren, nici la vreme, la nimic

Publicat

dan petrescu e1584611498342.jpg

CFR Cluj a suferit o înfrângere umilitoare, joi seara  la  Limassol, în fața lui Pafos, 0-3, fiind astfel eliminată din Conference League. După meci, antrenorul Dan Petrescu a recunoscut superioritate adversarului și punctele slabe ale echipei lui.

„Cred că au meritat calificarea. Bineînțeles, la meciul tur, dacă am fi primit penalty și se făcea 2-0, cred că era mai greu de întors, dar nu vrem să le luăm din merite, nu ar fi bine să dăm vina pe altcineva….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Testul auto care a înnebunit internetul, explicat de pilotul din Alba, Mihai Beldie: ”Toată lumea, mergeți și predați permisul!”

Publicat

testul auto care a înnebunit internetul, explicat de pilotul din

Testul auto care a înnebunit internetul, explicat de pilotul din Alba, Mihai Beldie. Cine trece primul în intersecție? 

O imagine a unei intersecții semnalizate a pus pe jar șoferii din România. Lucrurile sunt mai complicate decât par la prima vedere, astfel încât o mare parte dintre ei au greșit răspunsul.

@vroomvroomvlog Mihai Beldie – Profestor de legislație rutieră și instructor auto. Am permis din 2006 și sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rezultatele finale la BAC 2024, sesiunea de toamnă, vor fi publicate vineri. 29,3%, rata de promovabilitate înainte de contestații

Publicat

rezultatele finale la bac 2024, sesiunea de toamnă, vor fi

Rezultatele finale la BAC 2024, sesiunea de toamnă, vor fi publicate vineri. Rezultatele finale după rezolvarea contestaţiilor la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului urmează să fie afişate vineri, 30 august, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Rezultatele se publică anonimizat, în conformitate cu prevederile Regulamentului general privind protecţia datelor (GDPR), scrie agerpres.ro.

Rata de promovare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe