Connect with us

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Președintele CJ Cluj Alin Tișe a votat „pentru o altă etapă de dezvoltare a Clujului, Clujul metropolitan”

Publicat

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a votat duminică dimineață pentru „următoarea etapă a dezvoltării Clujului”, respectiv Clujul Metropolitan.

Alin Tișe s-a prezentat duminică, la ora 10.30, la secția de votare nr. 99 de la Grădinița „Poienița” de pe strada Alverna din Cluj-Napoca. Președintele Consiliului Județean a fost însoțit de mai mulți lideri ai Partidului Național Liberal, printre care Emil Boc, Mircea Abrudean, Dan Tarcea și Radu Moisin.

„Am votat pentru un Cluj european”

Alin Tișe a declarat dă a votat pentru un Cluj european și pentru ducerea la bun sfârșit a proiectelor promise clujenilor. El a vorbit despre o nouă etapă de dezvoltare a Clujului, și anume Clujul metropolitan, care în următorii ani, alături de București, își va consolida poziția de pol de dezvoltare regională.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a votat duminică dimineață pentru „următoarea etapă a dezvoltării Clujului”, respectiv Clujul Metropolitan.

Alin Tișe s-a prezentat duminică, la ora 10.30, la secția de votare nr. 99 de la Grădinița „Poienița” de pe strada Alverna din Cluj-Napoca. Președintele Consiliului Județean a fost însoțit de mai mulți lideri ai Partidului Național Liberal, printre care Emil Boc, Mircea Abrudean, Dan Tarcea și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Protest al angajaților de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba, alături de colegi din țară. Care sunt nemulțumirile

Publicat

protest al angajaților de la sistemul de gospodărire a apelor

Angajați ai Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Alba au protestat, joi, alături de colegi din țară, nemulțumiți de schimbările organizatorice anunțate de Administrația Națională Apele Române (ANAR).

Citește mai departe

EVENIMENT

Femeie din Sebeș dusă la spital cu un elicopter SMURD după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul său. Ce s-a întâmplat

Publicat

femeie din sebeș dusă la spital cu un elicopter smurd

O femeie din Sebeș a fost bătută până a fost băgată în spital de soțul său. S-a întâmplat în cursul zilei de 19 iunie, în zona Râpei Roșii.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clujenii, așteptați în week-end la lanurile de lavandă de la Bonțida

Publicat

lola.jpg

Clujenii au o destinație de petrecut timpul liber în acest sfârșit de săptămână și anume lanurile de lavandă de la Bonțida, adevărate oaze de relaxare.

Aici are loc, de exemplu, în perioada 21-24 iunie Lavanda Lola Fest, care se recomandă a fi un festival pentru toată familia.

”Deschidem portile fermei noastre vineri de la ora 12.00, sambata si duminica de la 9.00 dimineata si le inchidem la apus. Deci, aveți timp de poze minunate, de un picnic in livada cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

COMUNICAT: Rezultat istoric pentru PSD Alba la alegerile locale. Cel mai mare număr de voturi din ultimii 30 de ani

Publicat

comunicat: rezultat istoric pentru psd alba la alegerile locale. cel

PSD Alba anunță printr-un comunicat de presă că a reușit să obțină un scor istoric la alegerile locale și cel mai bun scor politic din ultimii aproape 30 de ani.

Citește mai departe