Connect with us

ACTUALITATE

VIDEO FOTO. Spitalul Transilvania, inaugurat oficial la Cluj. Investiție de cca. 10 milioane de euro. Angiograf UNIC în regiune

Publicat

spit tra 2.jpg

Spitalul Transilvania a fost inaugurat oficial vineri în prezența ambasadorului Regatului Danemarcei în România. Uffe Balslev, ăn urma unei investiții de aproape 10 milioane de euro.

Noul spital dispune și de un centru de cercetare și dezvoltare privind diagnosticul și tratamentul accidentelor vasculare cerebrale, aliniat la standardele europene, dar și de aparatură medical ultramodernă, printre care un angiograf unic în Transilvania.

Proiectul centrului a fost posibil grație eforturilor depuse de acționarii societății Centrul Medical Transilvania, d-na si d-nul dr. Khaled Arif.

spit tra 1

Managerul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Proiect pentru asfaltarea a 5,8 km de drumuri din comuna Avram Iancu. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Publicat

modernizare drumuri avram iancu 1000x600.jpg

Peste 5,8 kilometri de străzi și drumuri din comuna Avram Iancu vor fi modernizate și asfaltate. Primăria a solicitat APM Alba, la sfârșitul lunii ianuarie, emiterea acordului  de mediu.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat pe 30 ianuarie depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modernizarea infrastructurii rutiere în comuna Avram Iancu – Pe urmele lui Avram Iancu”.

Potrivit memoriului de prezentare, proiectul vizează asfaltarea a 5,81 km de drumuri din comună.

Este vorba despre următoarele străzi/drumuri:

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Drumul comunal DC 6, ce asigură legătura între Cut și Daia Română, va fi asfaltat. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Publicat

dc 6 cut2 scaled e1675161219943 1000x600.jpg

Un drum comunal ce asigură legătura localității Cut cu Daia Română, în lungime de peste 3,4 kilometri, urmează să fie asfaltat printr-o investiție de peste 4,5 milioane de lei. 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat recent depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modernizare Drum Comunal DC 6”, propus a fi amplasat în localitatea Cut, titular comuna Cut.

Potrivit memoriului de prezentare, drumul comunal DC 6 asigură accesul locuitorilor spre principala cale de acces rutier ce tranzitează comuna – drumul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Campanie națională de CONTROL în unităţile de producere a energiei electrice. Vizate și firme din Cluj

Publicat

stalp e1588232142178.jpg

Inspecția Muncii, prin inspectoratele teritoriale de muncă, va desfășura Campania de control privind verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă în unităţile de producere a energiei electrice, COD CAEN 3511. Sunt vizate și firme cu acest obiect de activitate din Cluj.

Campania de control este coordonată de inspectorul general de stat, Dantes Nicolae BRATU și se va desfășura în perioada 1 – 28 februarie 2023, în toate județele în care există de întreprinderi mici, mijlocii şi mari, cu capital de stat, privat şi mixt, care efectuează activităţi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Unul dintre cele mai VECHI dosare din justiția românească este la Cluj și împlinește 15 ani. El se află tot la prima instanță

Publicat

judecator ciocan justitie e1591951447210.jpg

Unul dintre cele mai vechi dosare din justiția românească se află la Cluj-Napoca și împlinește  anul acesta 15 ani. El încă se află tot la prima instanță și are ca obiect „rectificare carte funciară-rejudecare”.

„Inspecția Judiciară a publicat la sfârșitul anului trecut „Raportul privind soluționarea dosarelor mai vechi de 10 ani aflate pe rolul instanțelor judecătorești în anul 2021”. În document se precizează că  verificările au vizat dosarele pentru care durata totală a procedurii judiciare depăşeşte 10 ani și care s-au aflat pe rolul instanţelor judecătoreşti în anul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe