Connect with us

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Sports Festival CONTINUĂ la Cluj-Napoca. Azi intră în scenă Steffi Graf, Andre Agassi, Simona Halep și Andrei Pavel

Publicat

YouTube videoYouTube video

Sports Festival continuă sâmbătă cu marele meci demonstrativ de tenis care va avea loc începând cu ora 18:00, în BTarena. Meciul se va juca pe suprafață hard. Invitații speciali sunt Andre Agassi și Steffi Graf, doi dintre cei mai mari jucători ai tenisului mondial.

sports festival

Zona de inițiere va fi deschisă între orele 10:00-19:00. Aici, cei mici, dar și cei maripot să încerce gratuit cele 30 de sporturi disponibile anul acesta în zonele special amenajate: aikido,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Concediu paternal 2024: cum pot primi zile libere și indemnizație bărbații care-și îngrijesc copiii nou-născuți. Lege promulgată

Publicat

concediu paternal 2024: cum pot primi zile libere și indemnizație

Concediu paternal 2024: Legea prin care sunt stabilite regulile de acordare a concediului paternal a fost promulgată vineri, 21 iunie, de către președintele Klaus Iohannis. Aceasta aprobă OUG 117/2022 ce prevede modificări în legislație.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Înapoi la clubul care l-a lansat. CFR Cluj și-a „înregimentat” un fost jucător

Publicat

adita paun e1718971766973.jpg

CFR Cluj a mai făcut un transfer. Adiță Păun, fost jucător la clubul din Gruia, se întoarce acasă, după doi ani în care a jucat în Israel.

Adrian Păun revine la CFR Cluj după ce în 2022 a fost împrumutat la Hapoel Beer Sheva pentru 200.000 de euro, urmând să fie cumpărat definitiv în vara anului 2023 în schimbul sumei de 500.000 de euro. Clubul din Israel n-a mai activat opțiunea de cumpărare, ca atare, Adiță revine la Cluj-Napoca.

Înapoi la clubul care…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce facem cu copiii în vacanță. Grădinițe de vară la Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Cugir, Câmpeni, Blaj și Ocna Mureș. PROGRAM

Publicat

ce facem cu copiii în vacanță. grădinițe de vară la

Ce facem cu copiii în vacanță este întrebarea pe care și-o pun părinții cu copii mici, care nu pot fi lăsați singuri acasă.

Grădinițe de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Persoanele neasigurate vor avea acces la servicii medicale necesare pentru depistarea precoce a afecţiunilor oncologice

Publicat

persoanele neasigurate vor avea acces la servicii medicale necesare pentru

Persoanele neasigurate vor avea acces la servicii medicale necesare pentru depistarea precoce a afecţiunilor oncologice şi la servicii de confirmare a diagnosticului. 

Citește mai departe