Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Iarnă în luna mai, pe Transfăgărășan. Drumul, acoperit de zăpadă după o repriză de ninsoare

Publicat

YouTube video

Iarna este încă prezentă în România, pe Transfăgărășan, în zona Bâlea Lac unde stratul de zăpadă a fost împrospătat, miercuri, 6 mai, după o ninsoare abundentă.

Potrivit DRDP Brașov, se acționează cu utilaje pentru curățarea drumului.

Conform meteorologilor, zona este sub cod portocaliu de vreme rea până joi, la ora 21.00, fiind prognozate intensificări puternice ale vântului cu viteze care la rafală vor atinge 120 – 140 km/h. Temporar, va ninge slab iar ninsoarea va fi viscolită.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Balul Operei Cluj-Napoca: Muzică de calitate, invitați de marcă, ținute de gală, dans și decoruri impresionante

Publicat

balul 3.jpeg

Ediția 2024 a evenimentului monden al anului, Balul Operei, a avut loc, sâmbătă seara, la Opera Națională Română din Cluj-Napoca, la eveniment fiind prezentă și Raluca Turcan, ministrul Culturii. 

Au urcat pe scenă invitați speciali, precum tenorul Stephen Costello, soprana Ekaterina Siurina, saxofonistul Federico Mondelci, alături de Orchestra și Ansamblul de Balet ale Operei Române clujene, sub bagheta sirijorului invitat Constantine Orbelian, director…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. CFR Cluj-CSU Craiova, 1-2. Clujenii încep play-off-ul cu STÂNGUL

Publicat

cfr craiova e1710619951692.jpg

CFR Cluj a întâlnit, sâmbătă seara în Gruia, pe CSU Craiova, în primul meci din play-off-ul Superligii de fotbal. După o partidă în care au dominat dar steril iar adversarul a fost mai pragmatic și mai norocos, clujenii pierd cu 1-2, goluri marcate de Ilie (min.66), respectiv Baiaram (min.30) și Mitriță (min.51).

Echipe de start:

CFR CLUJ (4-3-3): Sava – Mogoș, Boben, M. Ilie, Abeid – Muhar, K. Keita, Tachtsidis – Deac (cpt.), Bîrligea,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Sport a la Cluj: Radu Dărăban (antrenor scrimă): Sunt antrenor, ARMURIER și femeie de serviciu dacă trebuie

Publicat

scrima 9 e1710253277852.jpg

Academicianul francez Ernest Legouve spunea: ”Scrima este un exercițiu unde omul se cheltuiește furtunos și generos, simțind că trăiește cu intensitate. Sângele îi curge tumultos prin vine, capul e treaz, arterele vibrează, plămânii se umfla, porii se deschid”. Pe de altă parte, Moliere considera că ”scrima este arta de a lovi fără să fii lovit”. La Clubul Sportiv Municipal Cluj-Napoca, scrima este un sport în care se face performanță, pentru că persoane dedicate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Tânăra electrocutată în Gara Cluj-Napoca, în stare GRAVĂ, cu arsuri. Dusă cu un avion SMURD la Timișoara

Publicat

smurd.jpeg

Tânăra de 20 de ani, electrocutată sâmbătă dimineață după ce s-a urcat împreună cu prietenul ei pe un tren din Gara Cluj-Napoca, a suferit arsuri și a fost transportată cu un avion SMURD de la Cluj-Napoca la Timișoara, la Clinica de mari arși.

IGSU a anunțat că avionul SMURD Learjet 1123 a executat o misiune pentru salvarea vieții tinerei cu arsuri prin electrocuție, aflată în stare gravă.

Tânăra electrocutată în Gara Cluj-Napoca, în stare GRAVĂ,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe