Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Imagini spectaculoase din elicopter de pe Autostrada Moldovei A7. Grinzi produse direct pe șantier, pe lotul 1 Dumbrava – Mizil. Progres semnificativ al lucrărilor

Publicat

Progres semnificativ al lucrărilor de pe lotul 1 din Autostrada Moldovei A7. Lucrările avansează în rimt alert. Sumarul ultimelor două săptămâni a etapei de montaj arată că s-au produs direct pe șantier și apoi s-au montat nu mai puțin de 154 de grinzi pe lotul 1 Dumbrava – Mizil. Dintre acestea, în această săptămână s-au montat 86, 14 grinzi fiind montate sâmbătă, 13 aprilie.

Imagini aeriene spectaculoase au fost surprinse din elicopter.

Lucrările la Autostrada A7 Ploiești – Buzău continuă să avanseze cu rapiditate. Imaginile filmate dintr-un elicopter arată ultimele progrese realizate pe lotul 1 Dumbrava – Mizil de Asocierea RETTER Projectmanagement-Pizzarotti.

autostrada moldiovei a7 3 aprilie 2024

În a doua săptămână a etapei de montaj s-au montat 86 de grinzi, din care 14 s-au montat sâmbătă, 13 aprilie.

Grinzile au fost produse direct pe șantier, ca urmare a unei inovații a constructorului Retter, acestea fiind fabricate cu instalația proprie a constructorului.

Până acum, începând cu data de 2 aprilie, s-au montat în total 154 de grinzi, urmând ca săptămâna viitoare să se mai monteze încă 70 de grinzi.

autostrada moldovei a7 aprilie 2024

Reamintim că la jumătatea lunii martie asocierea RETTER Projectmanagement-Pizzarotti a ajuns la 57% execuție pe lotul 1 Dumbrava-Mizil, cu un avans de 7% în plus față de finalul lunii februarie și cu două procente peste graficul GANTT pe care îl solicitase ministrul Transporturilor.

autostrada moldovei a7 1 aprilie 2024

Lotul 1 Dumbrava – Mizil al Autostrăzii Moldovei A7 are o lungime de 21 de kilometri și termen oficial de finalizare octombrie 2024.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

„Turnul de control” al apărării RĂMÂNE la CFR Cluj. Kresic, TRANSFERAT definitiv

Publicat

kresic e1689771932180.jpg

Dan Petrescu și-a securizat apărarea. „Turnul de control”, croatul Anton Kresic, a fost transferat definitiv de CFR Cluj.

Anton Kresic rămâne la CFR Cluj.

Cluburile CFR 1907 Cluj și HNK Rijeka au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului Anton Kresic în Gruia.

„Turnul de control” al apărării RĂMÂNE la CFR Cluj. Kresic, TRANSFERAT definitiv

Apărătorul croat a venit la CFR Cluj în vara anului trecut, iar în sezonul recent…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

OPINIE. Mircea Sime: Umilirea și distrugerea carierelor în rândul polițiștilor: cazul Mihai Rus și denunțătorul

Publicat

dna reușește să ducă prescripția românească la cjue

Pornind de la măsura reținerii șefului IPJ Cluj, Mihai Rus, aceasta nu este justificată, raportat la gravitatea faptei. Avem fapte cu recidivă la unii suspecți/inculpați care nu stau nici măcar o oră după gratii. Scopul reținerii pentru 24 de ore nu este justificat.

Nu este vorba despre o infracțiune flagrantă, iar procurorul știe că nu îi va fi admisă o eventuală propunere de arestare preventivă. Ce a urmărit, totuși, cu această reținere? Umilirea lui…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

UPDATE. Șeful IPJ Cluj, Mihai Rus, și trei polițiști de la Rutieră, plasați sub control judiciar de DNA

Publicat

1718710774 mihai rus sef ipj cluj 3.jpg

Șeful IPJ Cluj, chestorul de poliție Mihai Rus, și cei trei polițiști de la Rutieră – Mircea Rotar, Raul Pașca și Cătălin Mureșan, care au fost reținuți, luni, de procurorii DNA pentru complicitate la abuz în serviciu și fals în declarații, au fost plasați, marți, sub control judiciar. 

Avocatul lui Mihai Rus, Mihai Giurgea, a declarat pentru Cluj24 că procurorii au dispus plasarea sub control judiciar a clientului său, urmând să vadă ordonanța…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Procesiune de RUSALII la Cluj-Napoca. Care este traseul

Publicat

catedrala ortodoxa e1718710970370.jpg

Clujenii sunt invitați să participe duminică, la tradiționala Procesiune de Rusalii organizată în centrul municipiului Cluj-Napoca. Evenimentul continuă o veche tradiţie din Ardeal ce are în centrul ei rugăciunea pentru mediul înconjurător şi pentru roadele pământului, la sărbătoarea Pogorârii Duhului Sfânt.

Evenimentul se va desfășura după următorul program:

Începând cu ora 17.00, pe platoul din faţa Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe