Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Incendiu de vegetaţie, cu focare distincte, pe 30 de hectare, la periferia Timişoarei

Publicat

Pompierii intervin, joi, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, care are patru focare distincte, de la periferia municipiului Timişoara.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că incendiul se manifestă în zona Ronaţ, pe o suprafaţă de 30 de hectare de vegetaţie.

UPDATE ora 15.30:

Pe lângă forțele de intervenție din cadrul ISU Timiș, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Săcălaz și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sânmihaiu Român, la locul incendiului s-au deplasat și pompierii voluntari din cadrul Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cărpiniș și SPSU Biarena.

Totodată, pentru suplimentarea forțelor la locul incendiului se deplasează 2 autocamioane cu containere de stingere din cadrul Stațiilor de Pompieri Sânnicolau Mare și Deta și serviciile voluntare din localitățile Șag, Dudeștii Noi și Becicherec.

Pentru gestionarea eficientă a situațiilor de urgență și asigurarea intervențiilor din raionul de intervenție a Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara, s-a dispus creșterea capacității operaționale prin suplimentarea personalului cu cel aflat în serviciul de permanență

La faţa locului au intervenit patru autospeciale de stingere şi 10 pompieri din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Timişoara, două autospeciale de stingere cu cinci pompieri ai Detaşamentului 1 de Pompieri Timişoara, dar şi voluntarii din cadrul SVSU Săcălaz şi SVSU Sânmihaiul Român.

Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Intervenții ale pompierilor după ploaia torențială de la Alba Iulia. Echipaje ISU acționează într-un cartier al municipiului

Publicat

foto: intervenții ale pompierilor după ploaia torențială de la alba

Ploaia torențială de miercuri după-amiaza de la Alba Iulia a creat probleme unor locuitori ai municipiului. Apa a intrat în subsoluri și curți.

ISU Alba a anunțat că intervine pentru evacuarea apei adunate într-o gospodărie din Micești.

Din primele date, au fost inundate curtea și subsolul unei case.

Județul Alba se află sub atenționare Cod Galben de ploi torențiale, respectiv de inundații, până joi dimineața.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alianța Dreapta Unită vrea CREȘTEREA calității serviciilor de sănătate publică din Cluj

Publicat

alianta dreapta unita 1000x600.jpg

Una din direcțiile principale din programul Alianței Dreapta Unită (ADU) pentru alegerea viitorului Consiliu Județean Cluj este creșterea calității serviciilor de sănătate. Puțini clujeni știu că CJ Cluj are în subordine nu mai puțin de 5 spitale: Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie ”Leon Danielo” Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca și Spitalul de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE: Lansarea candidaților PNL Alba la alegerile locale 2024. Marș, pe ploaie, la Alba Iulia spre Piața Cetății

Publicat

live: lansarea candidaților pnl alba la alegerile locale 2024. marș,

PNL Alba organizează miercuri, 8 mai, la Alba Iulia, evenimentul de lansare a candidaților partidului la alegerile locale. Liberalii se adună în Piața Cetății, iar liderii politici prezintă discursuri.

După ora 17.00, reprezentanți ai PNL din mai multe zone din județ au pornit, din puncte diferite ale municipiului, într-un marș spre Piața Cetății.

La Alba Iulia, înaintea manifestării, a început să plouă abundent.


De la ora 18.00, va începe evenimentul de lansare a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Primul certificat de naștere semnat electronic a fost emis la Cluj. Emil Boc: „Un moment istoric”

Publicat

certificat de nastere semnat electronic 720x600.jpeg

Primul certificat de naștere semnat electronic a fost eliberat miercuri de Serviciul de Stare Civilă din Cluj-Napoca. 

Primăria Cluj-Napoca a eliberat astăzi primul certificat de naștere semnat digital, a anunțat primarul Emil Boc, pe rețelele de socializare.

Printr-un proiect cu finanțare europeană, Serviciul Stare civilă din municipiul Cluj-Napoca permite de acum întocmirea actelor de stare civilă: naștere, căsătorie și decese în format electronic, inclusiv…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe