Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Incident în trenul Timișoara – Baia Mare. Trei imigranți au terorizat călătorii și controlorii

Publicat

YouTube video

Trei imigranți urcați, sâmbătă seara, de polițiștii de frontieră în trenul Timișoara – Baia Mare, în stația Valea Lui Mihai și lăsați în grija controlorilor, au făcut scandal și au terorizat călătorii.

Incidentul a fost semnalat de unul dintre călători, care a trimis poze și imagini filmate publicației obiectiv-sm.ro.

Imigranții trebuiau să ajungă la un centru de azil din județul Maramureș, iar până în municipiul Carei cei trei migranți – care păreau fie drogați, fie beți – au vrut să îl fure și să îl bată inclusiv pe șeful de tren!, scrie sursa citată.

”Pur și simplu se plimbau printre noi, parcă erau la supermarket în fața rafturilor și nu știau ce să aleagă, eram ca și o marfă pe raft pentru ei, așa încercau pe toată lumea să vadă de la cine pot fura. Noroc cu controlorii că nu i-au scăpat din ochi o clipă și s-au făcut scut între ei și pasageri, ca să nu fure imigranții bunurile pasagerilor”, a explicat un martor pentru obiectiv-sm.ro.

În municipiul Carei au intervenit mai multe echipaje de Poliție și Poliție de Frontieră, care i-au preluat pe cei trei scandalagii.

Sursa: obiectiv-sm.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Admitere în școlile de Poliție 2024: Au început înscrierile. Toate informațiile legate de etape și proceuri

Publicat

admitere în școlile de poliție 2024: au început înscrierile. toate

Admitere în școlile de Poliție 2024: În perioada aprilie – iulie 2024, se organizează o nouă sesiune de admitere în cele două unități de învățământ postliceal ale Poliției Române.

Este vorba despre Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și despre Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca, pentru formarea agenților de poliție.

Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de oferta educaţională prevăzută la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VINOVAT de poluarea de pe Someș, un autotren parcat în spatele Sălii Polivalente Cluj-Napoca. Apele Române continuă intervenția

Publicat

poluare 2 1.jpg

Apele Române acționează, în continuare, pentru limitarea poluării de pe Someșul Mic, în Cluj-Napoca. Sursa acesteia se pare a fi un autotren parcat în spatele Sălii Polivalente.

„Specialiștii Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Cluj intervin în continuare pentru limitarea efectelor poluării râului Someșul Mic.

Astfel, aceștia au suplimentat materialul absorbant. Totodată, utilizează și spill sorb, absorbant natural şi biodegradabil pentru reținerea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Echipa Rotar și-a depus candidatura pentru Blaj. Cine se află pe lista PNL, pentru viitorul consiliu local

Publicat

echipa rotar și a depus candidatura pentru blaj. cine se află

Echipa Rotar și-a depus candidatura pentru Blaj: Primarul din Blaj, Gheorghe Valentin Rotar și-a depus miercuri, la Biroul Electoral de Circumscripție al municipiului, candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului și, de asemenea, lista de candidați ai partidului pentru viitorul Consiliu Local.

”Ca de obicei, suntem primii! Pentru viitorul mandat propun blăjenilor o echipă sudată, bine pregătită, oameni cu abilități dovedite în administrație și cu o atitudine…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Poşta Română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale. Directorul general: „depinde când ne intră banii în conturi”

Publicat

poşta română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale. directorul

Poşta Română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale. Procesul depinde de data la care compania primeşte banii, a declarat, miercuri, directorul general al operatorului poştal de stat, Valentin Ştefan.

„Răspunsul scurt este <da, până de sărbători putem livra pensiile>. Acum să vă dau câteva detalii. Data de 2 mai este zi lucrătoare. În companie vom lucra.

Citește și Pensiile ar putea fi virate înainte de sărbători. Când intră pensiile pe luna mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe