Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Îngrijitoare româncă arestată în Italia. A fost filmată cum o bătea pe bătrâna la care a fost angajată

Publicat

YouTube video

O îngrijitoare româncă în vârstă de 53 de ani care lucra în localitatea Cava de’ Tirreni din provincia Salerno, Italia a fost arestată de carabinieri miercuri, 2 octombrie 2019, fiind acuzată de rele tratamente și amenințări și bătăi aplicate unei bătrâne la care era angajată ca îngrijitoare, informează cotidianul local LOchio di Salerno. Românca a fost închisă în penitenciarul Fuorni (Salerno).

Carabinierii au fost alertați de vecinii bătrânei care locuiau în aceeași casă cu pensionara. Anchetatorii au instalat camere de supraveghere în locuință, pentru a putea demonstra violențele la care era supusă bătrâna  Astfel carabinierii au reușit să o filmeze pe femeia româncă în timp ce lovea persoana asistată.

ingrijitoare batausa

Potrivit rotalianul.com, din înregistrările video publicate de anchetatori se poate vedea clar cum îngrijitoarea o lovea fără milă pe bătrâna de 95 de ani, care era invalidă, cu probleme mentale și care nu avea capacitatea de a povesti familiei despre chinurile la care este supusă.  Rotalianul mai arată că la vestea arestării îngrijitoarei, un val reacții de indignare au fost postate pe facebook de mai multe colege de breaslă ale româncei:

facebook

„Cunosc bine această bătrână maltratată de această nenorocită… săraca Carmela… sper că acum este bine… eu am lucrat în locul acestei nenorocite anul acesta două luni… iunie și iulie… toți vecinii îmi spuneau că acele două luni au fost ca o vacanță de vis pentru Carmela! Nenorocita asta (îngrijitoarea arestată – n.r.) merită să stea în pușcărie până la adânci bătrâneți!”, scrie pe Facebook o conațională care se pare că o cunoaște pe femeia inculpată.

Potrivit aceleiași femei, îngrijitoare arestată se numește Ana și a dat-o afară din casa bătrânei pe conaționala sa, deși nu specifică motivul pentru care a făcut asta.

„O nenorocită. Acum când am fost m-a dat afară din casă… Am stat la fete trei zile”, mai spune femeia care a înlocuit-o în această vară pe românca arestată.

„O nenorocită. Dacă nu poate să stea sau nu are răbdare, putea să se ducă acasă”, scrie o altă româncă la aceeași postare.

„Jigodiii și pentru astfel de dizgratiate suferim noi…”, adaugă o altă femeie.

„Bine că au reușit să o prindă!! Bravooooo. Din cauza lor suntem hulite peste tot !!”, mai spune o româncă.

surse: L’Ochio di Salerno, rotalianul.com,

Citește și

VIDEO Tineri români condamnați la închisoare pe viață de un tribunal din Sicilia. Au ucis o femeie în fața fetiței de numai 11 luni

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

CFR Cluj pregătește CURĂȚENIA de vară. Ce jucător deschide lista PLECĂRILOR

Publicat

1713421543 cfr cluj 1.jpg

Deși Dan Petrescu n-a semnat încă, CFR Cluj pregătește curățenia de vară. Primul pe listă s-ar afla jucătorul adus ca un star în Gruia și anume Omar El Kaddouri.

Pe modelul ucraineanului Yevhen Konoplyanka, dat afară în ianuarie, clujenii se pregătesc să renunțe și la serviciile lui Omar El Kaddouri. Mijlocașul marocan, cu un CV impresionant, a fost adus în iarnă ca o speranță pentru câștigarea titlului, însă mijlocașul nu s-a impus până acum în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Profesorii care corectează lucrări la Evaluare Națională și Bac 2024 vor primi mai mulți bani. Anunțul ministrului Educației

Publicat

video: evaluare națională și bacalaureat 2024. cum vor fi organizate

Profesorii care corectează lucrări la Evaluare Națională și Bac 2024 vor primi mai mulți bani, anul acesta. Ministrul Educației, Ligia Deca, a explicat că suma pe care o vor primi cadrele didactice implicate în această acțiune va fi calculată la volumul de muncă.

În acest an, lucrările elevilor la Evaluare Națională și Bacalaureat vor fi corectate digitalizat. Profesorii evaluator vor fi selectați aleatoriu prin platforma ministerului.

”Platforma, cred eu, reduce efortul,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tranzacțiile online transfrontaliere vor ajunge la ANAF și apoi la Eurofisc. Trebuie raportate prin CESOP până în 30 aprilie

Publicat

tranzacțiile online transfrontaliere vor ajunge la anaf și apoi la

Tranzacțiile online transfrontaliere vor ajunge la ANAF și apoi la Eurofisc. Prestatorii de servicii de plăți online trebuie să transmită către ANAF, până pe 30 aprilie, prima raportare trimestrială despre beneficiarii plăților transfrontaliere din sistemul lor. 

Supranumită CESOP (Sistemul Electronic Central de Informații de Plată), raportarea îi vizează pe comercianții online care încasează peste 25 de plăți transfrontaliere în fiecare trimestru.

Aceste informaţii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

GREVĂ JAPONEZĂ la Registrul Comerțului, la nivel național. Angajații vor salarii mai mari și sporuri de suprasolicitare

Publicat

grevĂ japonezĂ la registrul comerțului, la nivel național. angajații vor

GREVĂ JAPONEZĂ la Registrul Comerțului: Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) intră joi în grevă japoneză, la nivel naţional. 

Angajații solicită Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie”.

Sindicaliştii revendică acordarea sporului de risc şi suprasolicitare neuropsihică, drept care se acordă tuturor celorlalte categorii de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe