Connect with us

EVENIMENT

VIDEO. Ioan Coman: Tinerii consumă suplimente alimentare cu hormoni ca să arate bine. Tratamentele, recomandate după 50 de ani

Publicat

Profesorul universitar doctor Ioan Coman, invitat la podcastul HUMAN HUB de pe Cluj24, realizat de Cristina Pintilie – Șendrea, a declarat că a avut printre pacienți un sportiv de performanță care lua suplimente alimentare cu hormoni, doar pentru ca toți mușchii lui să fie vizibili, iar aspectul fizic să fie considerat perfect. Persoanele tinere, spune profesorul Coman, nu au nevoie de aceste suplimente pentru că, în cazurile grave, se poate ajunge chiar la infertilitate, la imposibilitatea de a avea copii.

Tratamentele hormonale sunt o adevărată artă

În schimb, sub control medical, suplimentele care conțin hormoni sunt recomandate pentru menținerea sănătății și vigurozității în jurul vârstei de 50 de ani. Atunci, toți bărbații care simt că ar avea nevoie de astfel de tratamente, se pot prezenta la medic, iar sub supravegherea strictă a acestuia se pot lua suplimente care conțin testosteron, hormonul sexual masculin responsabil cu reproducerea, cel care poate susține mușchii oasele sau creșterea părului.

Testosteronul pare că accelerează evoluția unui eventual cancer.

Profesorul universitar doctor Ioan Coman, invitat la podcastul HUMAN HUB de pe Cluj24, realizat de Cristina Pintilie – Șendrea, a declarat că a avut printre pacienți un sportiv de performanță care lua suplimente alimentare cu hormoni, doar pentru ca toți mușchii lui să fie vizibili, iar aspectul fizic să fie considerat perfect. Persoanele tinere, spune profesorul Coman, nu au nevoie de aceste suplimente pentru că, în cazurile grave, se poate ajunge chiar la infertilitate, la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Un video postat pe Facebook, motiv de proces la Judecătoria Blaj. O badantă a dat în judecată o familie care a jignit-o în online

Publicat

un video postat pe facebook, motiv de proces la judecătoria

Un video postat pe Facebook a fost motivul unui proces desfășurat la Judecătoria Blaj. O badantă a dat în judecată mai multe persoane care au jignit-o prin publicarea și distribuirea unui video.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Cugir: A murit după ce a căzut de la etajul patru al unui imobil din oraș

Publicat

un minor din teiuș a fost prins de polițiști la

Un bărbat de 59 de ani din Cugir a decedat marți, 13 august. Acesta a căzut de la etajul patru al unui imobil situat pe strada Victoriei din oraș. 

Din primele date, bărbatul locuia singur, au transmis reprezentații IPJ Alba.

Cercetările sunt continuate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Julius Constantinescu, jurnalist și doctorand: ”N-am decât 50 de ani și sunt un tânăr student, am tot timpul să mă afirm”

Publicat

julius.jpeg

De când a devenit doctorand la UBB lui Julius Constantinescu a început să-i placă Clujul. Mai puțin mîncarea din restaurante pe care tot proastă și scumpă o găsesțe. Altfel am vorbit cu Julius despre Mișcarea legionară și Frăția musulmană, despre Coran și islam, despre Cluj și politică. Am stabilit, acum că va trebui să vină mai des pe la Cluj, la școală, să facem un podcast pe Cluj24…anual! Acum îl aveți pe cel din anul în curs.

”Voi cu traficul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un stâlp de curent a luat foc la Alba Iulia. Intervenție a pompierilor pe strada Craivei

Publicat

incendiu pe autostrada a10, alba iulia aiud: o mașină a luat

Un stâlp de curent a luat foc marți, 13 august la Alba Iulia. Incendiul s-a produs în jurul orei 18.00 pe strada Craivei din oraș. 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe