Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Jocuri de noroc organizate într-un spațiu dezafectat din București. Zeci de persoane amendate

Publicat

Zeci de persoane au fost amendate și sume mari de bani au fost confiscate de polițiștii care au descoperit că într-un spațiu dezafectat din București se desfășoară, în mod ilegal, jocuri de noroc.

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri. Polițiștii Secției 22 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, într-un spațiu dezafectat, se desfășoară ilegal jocuri de noroc.

La fața locului, polițiștii au legitimat 23 de persoane, care participau la jocuri de poker și rummy.

Polițistii au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 46.500 de lei „pentru încălcarea prevederilor legislației privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și legislației privind normele de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”.

De asemenea, au fost confiscate sumele de 3.650 de euro, 400 de dolari și 2.000 de lei, precum și pachete de cărți, jetoane de poker și cutii de rummy și table.

(sursa: Mediafax)

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

A crescut cifra de afaceri din comerțul de autovehicule și motociclete. Ce a influențat vânzările. Date INS

Publicat

a crescut cifra de afaceri din comerțul de autovehicule și

A crescut cifra de afaceri din comerțul de autovehicule și motociclete, în primele două luni ale anului 2024. În schimb, au scăzut activităţile de întreţinere şi reparare a autovehiculelor. 

Afacerile din comerţul, întreţinerea şi repararea autovehiculelor şi a motocicletelor s-au majorat cu 3,5%, ca serie brută, în primele două luni ale acestui an. Datele sunt comparativev cu perioada similară din 2023, potrivit Institutului Naţional de Statistică (INS).

Creşterea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat decedat pe o stradă din Boz: A căzut inconștient în timp ce mergea cu bicicleta. A fost chemat un elicopter SMURD

Publicat

update: bărbat decedat pe o stradă din boz: a căzut

Salvatorii SMURD au intervenit vineri seara, în jurul orei 19.40, în localitatea Boz, din județul Alba. Din primele date, un bărbat care mergea pe bicicletă a căzut inconștient. 

Deși au efectuat manevre de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat. 

ȘTIREA INIȚIALĂ: La fața locului intervine un echipaj SMURD, pentru acordarea primului ajutor.

Potrivit ISU Alba, bărbatul de aproximativ 50 de ani, a intrat în stop cardio respirator. Medicii de pe SMURD au început…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Aniversare. Un deceniu de studii indiene la UBB Cluj-Napoca, în prezența ambasadorului Indiei

Publicat

indian 2.jpeg

Centrul Clujean pentru Studii Indiene al Universității ”Babeș – Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca a aniversat, vineri, 10 ani de la înființare, în prezența ambasadorului Indiei, Rahul Shrivastava.

Fondatorul și directorul Centrului Clujean pentru Studii Indiene, dr. Mihaela Gligor, a prezentat larga paletă de acțiuni desfășurate de-a lungul deceniului de activitate, atât prin discursul său, cât și printr-un videoclip de prezentare.

Bursă în India

„În 2009…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Criminal periculos, trimis în judecată după ce a violat o escortă, într-un hotel din Alba Iulia. Cum a reușit tânăra să se salveze

Publicat

dosarul bordelului cu minore din apuseni: un antrenor de fotbal,

Un criminal recent eliberat din închisoare, a fost trimis în judecată pentru viol, de magistrații din Alba Iulia. Aflat în arest preventiv la Penitenciarul Aiud, Ioan Muntean, va ajunge iar în fața magistraților pentru infracțiunea de viol.

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 19 aprilie 2024.

Este vorba despre o faptă comisă de acesta în noaptea de 30 ianuarie 2024, într-o cameră a Hotelului Cetate din Alba Iulia. Ioan Muntean…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe