Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Lions Music Festival la Alba Iulia. Cum sprijină mediul privat performanța elevilor olimpici din județ

Publicat

video: lions music festival la alba iulia. cum sprijină mediul

Lions Music Festival la Alba Iulia. În acest weekend, la Palatul Principilor se desfășoară un eveniment menit să faciliteze strângerea de fonduri pentru premii dedicate elevilor olimpici din județ.

Inițiativa include concerte, degustări de vinuri și momente de socializare.

Reporterii Alba24 au stat de vorbă cu organizatorii, pentru a vedea cum se implică mediul privat în sprijinirea performanței în educație.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

CFR anunță o serie de modificări importante în circulația unor trenuri. Sunt afectate și rute din Alba. Vezi ce se va schimba

Publicat

cfr anunță o serie de modificări importante în circulația unor

CFR a anunțat o serie de modificări importante în circulația unor trenuri. Sunt vizate de schimbări atât trenuri care circulă pe rute interne, dar și internaționale. 

Modificările vor avea loc într-o perioadă relativ scurtă de timp: 6 – 15 noeiembrie. Vizate de modificări sunt și rutele internaționale către Budapesta sau Viena.

Vedeți mai jos modificările care vor avea loc în mersul trenurilor.

Trenuri…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CJ Cluj a obținut avizul de oportunitate pentru construirea Spitalului Pediatric Monobloc. Alin Tișe: E un pas esențial

Publicat

spitalul monobloc copii.jpg

Consiliul Județean Cluj a obținut avizul de oportunitate al Ministerului Sănătății pentru implementarea proiectului care vizează construirea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii, o structură nouă, în sistem monobloc, anunță reprezentanții forului județean.

Proiectul, care este estimat la peste un muliard de lei, va fi implementat în cadrul Programului național de investiții în infrastructura unităților spitalicești.

CJ Cluj a obținut avizul de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Ancheta poliției din Alba Iulia bate pasul pe loc în două dosare de distrugeri în situri arheologice. Ce spune șeful IPJ

Publicat

video: ancheta poliției din alba iulia bate pasul pe loc

Polițiștii din Alba nu vor să comunice stadiul a două dosare penale care au strânit mult interes în comunitatea din Alba Iulia. Este vorba despre două cauze de distrugere de artefacte romane. 

Mai exact despre sarcofagul roman distrus cu excavatorul în cimitirul din Alba Iulia și o serie de distrugeri de ziduri romane, pe locul fostei tipografii ALTIP unde se  construiește un hotel de lux.

Ancheta pare să bată pasul pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Funcţionarii de la AJPIS Alba au făcut donaţii pentru sinistraţii din Galaţi. Suma donată pentru persoanele afectate de inundații

Publicat

funcţionarii de la ajpis alba au făcut donaţii pentru sinistraţii

Funcționarii publici ai Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Alba au donat suma de 5.750 lei pentru sprijinirea sinistraților din Galați. 

Peste 200 de funcționari din cadrul  Ministerul Muncii și Solidarității Sociale au participat alături de ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, la activități de curățare a nămolului din gospodăriile inundate din comuna gălățeană Costache Negri și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe