Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Lucrările de deszăpezire pe DN 67C Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, continuă

Publicat

lucrări deszapezire transalpina gorj

Angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova continuă lucrările de deszăpezire pe DN 67C Transalpina, sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, unde zilele trecute stratul de zăpadă măsura chiar şi 3 metri în unele zone.

Potrivit DRDP Craiova, drumarii mai au de montat indicatoarele şi de efectuat revizia parapetelui.

Citește și: Se deschide circulaţia pe Transalpina. Ce restricții vor fi

„Continuă lucrările de deszăpezire pe DN 67C Transalpina sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, cele două echipaje ale DRDP Craiova care acţionează în vederea deszăpezirii acestui sector de drum de la Secţia Târgu Jiu şi Secţia Râmnicu Vâlcea s-au întâlnit, deci s-a deschis o cale de comunicare între cele două localităţi, dar încă mai e mult de lucru.

Lucrările de deszăpezire pe DN 67C Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, continuă: Precizările DRDP Craiova

Mai avem de montat indicatoarele, în afara părţii carosabile zăpada este destul de mare, acest lucru îngreunând montarea indicatoarelor, cât şi revizia parapetelui, dar sper ca în următoarea perioadă să ne ajute şi vremea să finalizăm aceste lucrări şi să putem relua circulaţia pe DN 67C cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului”, a transmis Cristi Tudor, reprezentant al DRDP Craiova.

El a adăugat că, în continuare, face un apel la toţi participanţii la trafic să nu intre pe sectorul de drum închis circulaţiei.

„Facem în continuare apel către toţi participanţii la trafic să nu intre pe acest sector de drum pentru că îşi pun în pericol atât viaţa lor, dar riscă să pună în pericol şi viaţa altor participanţi la trafic care, la fel, intră pe acest sector de drum închis. Noaptea, temperaturile scad destul de mult, existând riscul de a fi alunecuş pe partea carosabilă”, a mai spus Cristi Tudor. Agerpres

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

În căutarea fraților Șușman, ultimii partizani din Apuseni, pe dealurile din Tranișu. Arheologii sapă după osemintele lor

Publicat

whatsapp image 2025 05 21 at 12.27.50 scaled.jpeg

O echipă de arheologi începe, sâmbătă, o acțiune de căutare a osemintelor fraților Toader și Avisalon Șușman, ultimii partizani anti-comuniști, vânați de Securitate și descoperiți morți în 1958 în satul clujean Tranișu, comuna Poieni. 

Istoricul Cornel Jurju a spus, miercuri, că Toader (35 de ani) și Avisalon (29 de ani) Șușman au fost cei din urmă supraviețuitori ai rezistenței anticomuniste din Apuseni, cei doi fiind descoperiți pe 2 februarie 1958 în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Carbon OFF. Future ON – Cluj-Napoca, capitala NEUTRALITĂȚII climatice pentru 3 zile

Publicat

cluj napoca.jpg

Cluj-Napoca devine capitala neutralității climatice pentru 3 zile. În perioada 21-23 mai Primăria municipiului organizează, sub sloganul Carbon OFF. Future ON, evenimentul care reunește reprezentanți ai administrațiilor locale din întreaga țară, parteneri din ecosistem, experți, lideri din industrie, reprezentanți ai mediului academic, precum și cetățeni activi și tineri implicați în comunitate și în găsirea de soluții pentru provocările actuale.

„Summitul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Studenții propun soluții reale pentru un Cluj mai inteligent. 15 echipe, în finala BitStone AI Contest 2025

Publicat

picture5.jpg

BitStone a încheiat cu succes prima ediție a BitStone AI Contest, o competiție de inteligență artificială desfășurată în perioada aprilie-mai 2025, dedicată studenților pasionați de tehnologie și implicare civică. Scopul competiției a fost acela de a genera soluții concrete pentru problemele urbane, folosind algoritmi de inteligență artificială.

Finala a avut loc duminică, 18 mai, la sediul BitStone din Cluj-Napoca, unde cele mai bune 15 echipe, selectate din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

De ce nu e bine să dăm lapte la pisică, chiar dacă îi place mult. Ce spun studiile

Publicat

15 mai: ziua medicului veterinar. cât de importantă este această

De ce nu e bine să dăm lapte la pisică, chiar dacă îi place mult: Studiile recente demonstrează că majoritatea pisicilor sunt intolerante la lactoză, devenind incapabile să digere acest zahăr după vârsta de 6-12 săptămâni.

Laptele de vacă, plin de lactoză, provoacă la pisici simptome precum diaree, balonare şi dureri abdominale, avertizează specialiştii.

„Diareea cronică poate duce la deshidratare severă şi chiar la deces în cazurile grave”, explică…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe