Connect with us

EVENIMENT

VIDEO Lumina soarelui, motivul de fericire al Ioanei Palcău, femeia de 104 ani din Alba Iulia: ”Dumnezeu mi-a dat Raiul pe Pământ”

Publicat

video lumina soarelui, motivul de fericire al ioanei palcău, femeia

Îmbrăcată în haine tradiționale, pe un fotoliu din casă, cu zâmbetul pe buze, o femeie, își aduce aminte de copilărie. Este Ioana Palăcu are 104 ani și locuiește în Alba Iulia alături de familie.

Găsește fericirea și bucuria în lucruri simple: în lumina soarelui, pe care o vede pe geam, în fiecare dimineață. 

 Cu zâmbetul pe buze a vorbit despre viața la Meteș, localitate din care se trage și despre fericirile pe care le-a avut în viață. 

De perioada în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Peste 1.400 de candidați au participat la simularea examenului de admitere la UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj

Publicat

admitere umf simulare 1 1000x562.jpg

Peste 1.400 de tineri au participat, în weekend, la simularea examenului de admitere la UMF „Iuliu Hațeganu” Cluj.

A fost cea de a XV-a ediţie a simulării examenului la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” (UMFIH), o sesiune organizată pentru a le da șansa celor care vor să urmeze medicina la Cluj să familiarizeze cu atmosfera de concurs și să-și testeze cunoștințele necesare promovării examenului de admitere propriu-zis.

FOTO….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Angajații de la Serviciul Județean Alba al Arhivelor Naționale continuă protestul. Care sunt nemulțumirile

Publicat

foto: angajații de la serviciul județean alba al arhivelor naționale

Angajații Serviciului Județean Alba al Arhivelor Naționale au continuat luni, 20 mai, protestele declanșate săptămâna trecută. Aceștia au întrerupt temporar activitatea.

Citește mai departe

EVENIMENT

VREMEA până în 2 iunie. Temperaturi apropiate de normele perioadei şi ploi. Prognoza meteo în regiuni din țară, pe două săptămâni

Publicat

vremea până în 2 iunie. temperaturi apropiate de normele perioadei

Regimul termic estimat de meteorologi Pentru următoarele două săptămâni (20 mai – 2 iunie), meteorologii estimează un regim termic apropiat de normele climatologice ale perioadei, în toate regiunile. Oscilaţiile de temperatură vor fi completate de intervale cu ploi destul de consistente, după data de 22 mai, precum şi în primele zile ale lunii iunie, arată prognoza publicată luni ANM.

Citește mai departe

EVENIMENT

Moonlight Breakfast, Om la lună și the Mono Jacks concertează la Street FOOD Festival, riverside edition, în Cluj-Napoca!

Publicat

sff general 1920 x 1080 3 1 1000x600.png

Iubitorii de mâncare stradală și muzică live sunt invitați în perioada 23-26 mai la o nouă ediție Street FOOD Festival, pe Platoul Sălii Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca. Evenimentul promite să ofere o experiență multisenzorială, combinând delicii din bucătăria internațională cu experiențe muzicale live.

Participanții vor avea ocazia să deguste o gamă largă de preparate și deserturi din diferite colțuri ale lumii aduse în festival de zeci…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe