Connect with us

ACTUALITATE

VIDEO. Mărțișoare și ornamente din rășină vândute la târgul ”Mustăcioșii Fericiți”, în prezența animăluțelor salvate

Publicat

Primul târg de anul acesta al tinerilor iubitori de animale de la Mustăcioșii Fericiți a fost un succes. Potrivit acestora, cele mai râvnite produse au fost medalioanele și ornamentele din rășină făcute manual de ei, cărțile și mărțișoarele. Desfășurat sâmbăta și duminica aceasta, la Hotelul Hanul Fullton de pe strada Decebal din Cluj-Napoca, târgul și-a îndeplinit scopul, tinerii reușind să strângă aproape 1700 de lei pentru animale, sumă de care sunt mulțumiți.
„Am avut alături de noi și 3 dintre voluntarii activi, care au pregătit mici atenții – ceaiuri, prăjituri și alte bunătățuri – pentru persoanele care ne-au trecut pragul și cărora le mulțumim pentru susținere”, a precizat Roxana, de la Mustăcioșii Fericiți, pentru Cluj24.
Potrivit spuselor sale, își dorește să mai organizeze târguri, cu atât mai mult cu cât vrea să îi cunoască pe urmăritorii paginii, care le-au lăsat impresiile și gândurile de susținere printr-un mesaj scris într-o agendă.
whatsapp image 2023 02 26 at 16.26.51
whatsapp image 2023 02 26 at 16.26.50 (1)

Un târg cu de toate. Cum a început totul

De la stand, aceștia au putut achiziționa accesorii handmade pentru ei sau pentru animalele de companie, lese, hamuri, cărți, mărțișoare, bijuterii, produse de îngrijire, jucării și alte asemenea.
Și la târgul de data aceasta, echipa a adus câțiva dintre blănoșii luați în grijă, pentru ca vizitatorii să se joace și să îi cunoască personal, ca în târgul din vară, organizat la Zazen.
whatsapp image 2023 02 26 at 16.26.51 (1)
whatsapp image 2023 02 26 at 16.26.50 (3)
whatsapp image 2023 02 26 at 16.26.50 (2)
Primul târg a fost gândit ca o modalitate de a strânge fonduri pentru Gustav, un motan bolnav de peritonită infecțioasă felină (PIF), pentru care tratamentul ajungea la câteva mii de euro. Din nefericire, organismul i-a cedat înainte de eveniment, dar acesta s-a organizat, într-un final, în memoria lui, pentru a ajuta alte animale aflate în nevoie. Astfel, datorită lui Gustav, zeci de alte necuvântătoare luate în grija echipei Mustăcioșii Fericiți s-au bucurat de tratamentele și alimentele necesare pentru o viață mai bună.
whatsapp image 2023 02 26 at 16.26.51 (2)

Donează și tu

Banii strânși vor fi folosiți pentru tratamente, hrană și toate necesitățile următoare ale animalelor de care au grijă, peste 10 la număr.
Cei care doresc să susțină grupul de inițiativă clujean pot urmări paginile de Facebook și de Instagram și să contribuie cu o donație prin:
  • Revolut/BT Pay: 0773 778 870
  • Transfer bancar, titular Oltean Roxana Ioana, IBAN: RO89BTRLRONCRT0351052501
  • PayPal, cu un click aici

whatsapp image 2023 02 26 at 16.26.50



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Primul târg de anul acesta al tinerilor iubitori de animale de la Mustăcioșii Fericiți a fost un succes. Potrivit acestora, cele mai râvnite produse au fost medalioanele și ornamentele din rășină făcute manual de ei, cărțile și mărțișoarele. Desfășurat sâmbăta și duminica aceasta, la Hotelul Hanul Fullton de pe strada Decebal din Cluj-Napoca, târgul și-a îndeplinit scopul, tinerii reușind să strângă aproape 1700 de lei pentru animale, sumă de care sunt mulțumiți.
„Am avut alături de noi și 3 dintre voluntarii activi, care au pregătit mici atenții – ceaiuri, prăjituri și alte bunătățuri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Atelier de încondeiat ouă la Mihălășeni. ,,Profesor” a fost meșterul popular Maria Ursulean

Publicat

fb img 1714146489852 1000x600.jpg

Publicitate

Joi, Centrul de Creatie Botosani a desfășurat un alt atelier de încondeiat ouă, de această dată în parteneriat cu Parohia Mihălășeni.

Meșterul popular Maria Ursulean din Bucecea i-a sprijinit pe micuții participanți să deslușească tainele încondeierii ouălor.
,,Mulțumim și celor patru tinere din Bucecea care au ajutat la desfășurarea atelierului!
Mulțumim frumos părintelui Petru Hrițac pentru invitație și ospitalitate, cadrelor didactice prezente, grupului vocal din Mihălășeni care ne-a încântat cu câteva cântări religioase și îi felicităm pe toți copiii care au participat la atelier!” , au transmis oficialii Centrului de…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

,,Sacrul în artă”, expoziție la Muzeul Ștefănești

Publicat

fb img 1714127943595 1000x600.jpg

Publicitate

Muzeul Judetean Botosani, Secția de Artă Plastică – Etnografie organizează expoziția intitulată „Sacrul în artă”.

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a unui număr de 13 icoane din patrimoniul etnografic al Muzeului Județean Botoșani, precum și a lucrărilor semnate de artiștii vizuali Anca și Alina Albătoaie, Constantin Livadaru, Florin Grosu, Bebe Hetriuc, Ioana-Gina Poleac, Liviu Șoptelea, Cristina Turiceanu, Marius Vatamanu și Karmen Zaharia. Expoziția, etalată la #Muzeul „#Ștefan_Luchian”…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

14 mai, ultima zi în care se mai pot face înscrieri la școala de agenți de poliție în 2024. Acte, calendar, condiții candidați

Publicat

academia de politie.jpg

Publicitate

Școala de Agenți de Poliție a anunțat că până pe 14 mai, cei interesați să devină agenți de poliție sunt invitați să trimită cereri de înscriere. Există un total de 1880 de locuri disponibile la cele trei școli postliceale. Procesul de admitere are loc în perioada aprilie – iulie, relatează alba24.ro. Cererile de înscriere trebuie trimise la inspectoratele de poliție județene, în funcție de domiciliu.

Înscrierile se fac doar electronic (cerere de înscriere trimisă prin e-mail la IPJ, compartiment resurse umane) până în 14 mai. Apoi, până în 21 mai se depun actele pentru dosarele de recrutare, tot la inspectoratele de poliție.

Proba…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Botoșani: Amenzi pentru șoferi depistați cu microbuzul ticsit cu călători

Publicat

maxi 696x555 1.jpg

Publicitate

În cadrul activităților desfășurate a fost verificată legalitatea transportatorilor de persoane, prilej cu care au fost depistate două microbuze de transport călători, care aveau peste 22 de persoane, respectiv peste 16 persoane în plus față de numărul de locuri.

 

Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional cu amendă în cuantum de 8.000 de lei fiecare, iar persoanele care erau în plus au coborât și au așteptat un nou transport pentru a se deplasa la destinație.

Publicitate

Fotografie cu caracter ilustrativ


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe