Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Momentul în care doi tineri jefuiesc o femeie, într-un bar din Vâlcea. Ce au găsit polițiștii la percheziție

Publicat

Doi tineri de 17 și 18 ani au fost arestați de polițiștii din Vâlcea după ce au jefuit o femeie, angajată ca barman într-un local din Drăgășani. Cei doi i-au firat 1.000 de lei și un telefon mobil. Aceștia au fost prinși după ce au fost înregistrați de camerele de supraveghere video.

Potrivit IPJ Vâlcea, în 22 ianuarie, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112  de o femeie, barman la un local din municipiul Drăgășani, cu privire la faptul că două persoane de sex masculin au deposedat-o, prin violență, de o sumă de bani și un telefon mobil.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că femeia a fost deposedată de suma de 1.100 de lei și un telefon mobil.

În urma investigațiilor desfășurate și a exploatării datelor și informațiilor obținute, polițiștii au efectuat, în 24 ianuarie, o percheziție domiciliară pe raza comunei Grădinari, județul Olt, la locuința a doi tineri de 17 și 18 ani, bănuiți de comiterea faptei, fiind descoperit un telefon mobil care ar fi rezultat din comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Vineri, în urma probatoriului adminstrat, cei doi tineri au fost prezentați instanței de judecată, împotriva lor fiind luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Cei doi tineri au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Acțiuni Speciale, Direcției de Operațiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Colaborare Cluj-Eindhoven în domeniul inovării și IT. Boc: Putem să ne conectăm cu Europa prin soluții inteligente de mobilitate

Publicat

cluj eindhoven colaborare boc 1.jpg

Colaborarea între Cluj și orașul olandez Eindhoven în domeniu inovării și IT. O delegație din regiunea Brabant a fost astăzi la Primăria Cluj-Napoca pentru a discuta cu universitățile clujene despre colaborări pe verticale comune legate de conceptul Smart Cities și dezvoltarea de orașe reziliente.

Delegația din Țările de Jos, de la Universitatea Tehnică Eindhoven, regiunea Brabant, parte a consorțiului european Cities 4.0, a fost primită marți la Primărie…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Impactul prin VOLUNTARIAT: Experiența Magdei în Izmir cu AIESEC Cluj

Publicat

mert kahveci hk7rvlxgvbw unsplash scaled e1713252851877.jpg

Magda a fost într-un voluntariat cu AIESEC din august până în octombrie, în Izmir. Aici, ea a predat timp de 6 săptămâni copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 15 ani.

De ce a vrut să meargă într-o astfel de oportunitate? Pentru că acasă făcea parte dintr-o echipă de organizare a unor tabere pentru copii și voia să afle cum poate aduce mai mult impact și ce activități inovative poate aduce în interacțiunea cu copiii din aceste tabere.

magdamagda

Cum au…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Georgiana Teodorescu (AUR): România a avut comisar european pentru Transporturi timp de 5 ani.Rezultatele? Zero pe toate liniile

Publicat

georgiana teodorescu 1.jpg

Georgiana Teodorescu, candidat AUR pentru Parlamentul European, o acuză pe Adina Vălean, comisar european pentru Transporturi, că nu a făcut aproape nimic în mandatul său de 5 ani la Bruxelles.

„Toți românii știu că suntem în urmă cu infrastructura. Zi de zi de ne confruntăm cu șantiere care ajung în scurt timp să aibă 34 de ani de la inaugurare.

Mortalitatea pe șoselele României este printre cele mai mari din Uniunea Europeană. Acestea sunt doar…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc: 4,5 milioane de euro alocați pentru sportul clujean. Cu 25% mai mult decât anul trecut. Ce sumă a primit U Cluj

Publicat

stadio cluj arena u cluj.jpg

4,5 miloane de euro, fonduri nerambursabile, au fost alocați, marți, pentru 37 de asociații și structuri care activează în domeniul sportului în Cluj-Napoca.

Finanțările pentru sportul clujean au crescut de 7 ori din 2012 până acum, potrivit primarului Emil Boc.

Emil Boc: 4,5 milioane de euro alocați pentru sportul clujean. Cu 25% mai mult decât anul trecut. Ce sumă a primit U Cluj

Suma din acest an, 21.875.000 lde ei, care reprezintă aproximativ 4,5…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe