Connect with us

EVENIMENT

VIDEO Momentul în care o mașină intră cu viteză într-o spălătorie din Petroșani. Doi tineri au scăpat ca prin minune

Publicat

YouTube video

Doi tineri au scăpat ca prin minune, după ce șoferul unei mașini a pierdut controlul și a intrat cu viteză într-un stâlp al unei spălătorii auto cu autoservire din Petroșani. Mașina a trecut razant pe lângă cei doi tineri și s-a izbit cu putere de stâlp.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în spălătorie, iar imaginile sunt de-a dreptul șocante. Cei doi tineri au scăpat nevătămați, mașina trecând razant pe lângă ei. I-a salvat și prezența de spirit, reușind să se ferească în ultima clipă.

Spălătoria a fost aproape demolată, atât de mare a fost impactul.

O fetiță de 12 ani, pasageră în autoturism, a suferit răni minore.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

sursa video: Virtual Press

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Boc: Meciul România – Olanda de la Euro2024 se vede pe un ecran uriaș în Piața Unirii din Cluj-Napoca

Publicat

cluj fot e1719567227699.jpg

Primarul Emil Boc a anunțat că meciul România – Olanda din optimile Euro2024, programat marți, de la 0ra 19, se va vedea pe un ecran uriaș amplasat în Piața Unirii din Cluj-Napoca. 
”Cluj-Napoca: Hai România!! Susținem împreună generația de suflet! România vs Țările de Jos se transmite în Piața Unirii!
Primăria municipiului Cluj-Napoca în parteneriat cu Terapia – o companie Sun Pharma – vă invită să urmărim împreună meciul din optimile de finală ale…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum va fi VREMEA în iulie. Caniculă și perioade cu furtuni

Publicat

1719621216 soare vreme meteo.jpg

Debut călduros a lunii iulie, dar și variații semnificative de temperatură. Dacă prima zi a lunii aduce valori aproape de 40 de grade, mai ales în sudul țării, apoi maximele scad sub pragul de 30. Sunt anunțate și perioade cu furtuni.

Regimul termic va continua să varieze de la o zi la alta. În Transilvania, va fi mai răcoros în perioada 16-19 iulie, când va ploua. În sud însă, temperaturile rămân în jurul valori de 30 de grade. Excepție va fi intervalul 8-9…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

PERCHEZIȚII la Dej într-un dosar de FURT. Un bărbat de 41 de ani, REȚINUT. A furat bunuri de 8.100 de euro din mașini

Publicat

politie 4 bun 1 e1651236959348.jpg

Un bărbat de 41 de ani din Dej a fost reținut pentru furt calificat. A furat bunuri de 8.100 de euro din mașini. În același dosar au fost efectuate și 3 percheziții domiciliare.

„La data de 26 iunie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au dispus reținerea unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Dej, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și neexecutarea sancțiunilor penale.

PERCHEZIȚII la Dej într-un dosar de FURT. Un bărbat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tabără de vară pentru elevi din zone defavorizate la Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca

Publicat

1719614856 umf1 e1689169236228.jpeg

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” (UMFIH) Cluj-Napoca organizează, în perioada 18-21 iulie 2024, Tabăra de vară „Cei mari pentru cei mici” pentru elevi care provin din zone defavorizate, din licee situate în mediul rural și orașe sub 10.000 de locuitori.

Locurile sunt limitate, doar 10 elevi putând beneficia de această oportunitate oferită de UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Programul taberei va include ateliere…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe