Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Motociclist belgian, bătut cu bestialitate de câțiva ciobani din Bistrița-Năsăud

Publicat

YouTube video

Un motociclist belgian a aflat pe propria-i piele ce înseamnă ”ospitalitatea” ciobanilor de la Colibița, județul Bistrița-Năsăud. Acesta a fost bătut cu bestialitate, cu bâtele, de către mai mulți ciobani.

Totul s-ar fi întamplat ieri, scrie ziarul bistriteanul.ro, când cetățeanul belgian, împreună cu alți doi prieteni, explorau pe motociclete zona Colibița. La un moment dat, din cauza zgomotelor, doi cai prinși la o căruță s-au speriat și au răsturnat căruța. Cetățeanul belgian s-a dus cu bune intenții la ciobani să își ceară scuze și eventual să plătească ciobanilor pentru eventuale daune.

În acel moment, fără să stea la discuții, ciobanii din zonă l-au luat la bătaie pe bărbat, aplicându-i cu nemiluita lovituri cu oumnii, picioarele și chiar cu bâtele.

Potrivit sursei citate, după ce l-au bătut pe bărbat, ciobanii i-ar fi cerut și bani, pentru a-l lăsa să plece. Aproximativ două ore și jumătate ar fi stat „sechestrat” până au ajuns polițiștii, care au fost anunțați de prietenii victimei.

Cetățeanul belgian a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral minor, plagă frontal dreaptă și plagă temporal dreaptă și contuzie șold drept.

Deși inițial belgianul a spus că nu depune plângere, după câteva ore bune de la incident, trei persoane s-au prezentat la sediul Poliției pentru a raporta agresiunea
sursa: bistrițeanul.ro

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Un bărbat suspectat că a distrus casa din Alba Iulia a lui Teodor Atanasiu, trimis în judecată. Acuzații grele ale procurorilor

Publicat

un bărbat suspectat că a distrus casa din alba iulia

Un bărbat acuzat că a distrus casa din Alba Iulia a fostului ministru Teodor Atanasiu, a fost trimis în judecată de procurori. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CRONICĂ DE FILM TIFF. Doru Pop: Ce vezi nu e niciodată ce crezi

Publicat

hamagu 3 e1718688262766.jpg

Filmele lui Ryûsuke Hamaguchi, care a studiat la Universitatea de Artă din Tokio cu regizorul Kiyoshi Kurosawa (fără nicio legătură cu Akira) și cu producătorul Kenzo Horikoshi, care se declară un admirator al lui Cassavetes și un adept al Heidegger, nu sunt niciodată ce par a fi.

Cea mai recentă creație a acestui regizor japonez din noua generație, intitulată Akuwa Sonzai Shinai (Răul nu există 2023), care a primit Leul de argint la festivalul de la Veneția…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții de circulație pe A1 Sibiu-Sebeș-Deva și pe alte segmente de autostradă din țară. Unde se fac lucrări

Publicat

restricții de circulație pe a1 sibiu sebeș deva și pe alte segmente

CNAIR anunță restricții de circulație pe A1 Sibiu-Sebeș-Deva și pe alte segmente de autostradă din țară, valabile marți, 18 iunie. Se fac lucrări în mai multe zone.

Citește mai departe

EVENIMENT

Voturi pentru UDMR în județe fără maghiari, la alegerile europarlamentare. Recordurile din sudul țării

Publicat

voturi pentru udmr în județe fără maghiari, la alegerile europarlamentare.

Voturi pentru UDMR în județe fără maghiari, la alegerile europarlamentare. Uniunea a adunat voturi din toată România, nu doar din Transilvania, unde este concentrată în număr mare, populația maghiară. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe