Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Noaptea Cercetătorilor Europeni la Alba Iulia. Microorganisme din râuri, obiecte militare de acum 110 ani și alte ateliere

Publicat

video: noaptea cercetătorilor europeni la alba iulia. microorganisme din râuri, obiecte

Noaptea Cercetătorilor Europeni la Alba Iulia se desfășoară vineri seara, pe aleea Muzeului, la Sala Unirii și Museikon. Sunt prezentate experimente și date interesante din mai multe domenii.

Pe aleea Muzeului, este prezentată ”Viața din râu”. Organizația ”Cercetașii României” derulează un proiect prin care copiii, dar și adulții, pot afla despre microorganismele din ape.

Acestea pot fi văzute la microscop….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Mai multe zone din Alba Iulia, pline de insecte ”ploșnița cerealelor”, ce intră în locuințe. Ce spun cetățenii

Publicat

foto Știrea ta: mai multe zone din alba iulia, pline

În mai multe zone din Alba Iulia, cetățenii au sesizat că s-a înmulțit numărul insectelor ”ploșnița cerealelor”, care le intră în locuințe. Chiar dacă nu sunt periculoase, aceste insecte elimină un miros puternic și neplăcut, dacă sunt strivite.

În zonele urbane, sunt cunoscute sub denumirea de ”gândac puturos marmorat”.

Prezența acestora în număr mare a fost sesizată de cetățeni care locuiesc în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. ACCIDENT pe strada Moș Ion Roată din Cluj-Napoca. Motocicletă implicată. Bărbat dus la SPITAL

Publicat

accident 8 e1727453908713.jpg

Un accident a avut loc, vineri, pe str. Moș Ion Roată din Cluj-Napoca. În eveniment a fost implicată o motocicletă. un bărbat de 25 de ani a fost dus la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe strada Moș Ion Roată din Cluj-Napoca. În accident a fost implicat un motociclist, care a primit îngrijiri medicale.

FOTO. ACCIDENT pe strada Moș Ion Roată din Cluj-Napoca….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Părinții, nemulțumiți de semafoarele nefuncționale din Alba Iulia: Incompetență totală! Cine răspunde dacă vor fi accidente acolo?

Publicat

părinții, nemulțumiți de semafoarele nefuncționale din alba iulia: incompetență totală!

Mai mulți cetățeni din Alba Iulia sunt nemulțumiți de faptul că nu semafoarele noi din oraș nu funcționează. Cei mai supărați sunt părinții, care spun că în zona școlilor lipsește siguranța pentru elevi. 

O parte din părinții elevilor de la Școala Generală ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia spun că nu își pot lăsa copiii să meargă singuri la școală pentru că semafoarele din intersecția de la piață nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bugetul „Casa Verde Fotovoltaice” pe Regiunea Nord-Vest s-a epuizat în două minute de la lansarea înscrierilor

Publicat

panouri fotovoltaice6.jpg

Bugetul de 274,29 milioane de lei alocat Regiunii Nord-Vest pentru „Casa Verde Fotovoltaice 2024” s-a epuizat în două minute de la începerea sesiunii de înscriere.

Potrivit unei informări transmise, vineri, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP), în sesiunea destinată judeţelor Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Sălaj, Satu Mare şi Maramureş au fost înscrise 9.143 de dosare, scrie Agerpres.

Instalațiile de stocare, finanțate în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe