Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Patru suspecţi de furturi din societăţi comerciale şi autoturisme, prinşi în flagrant în județul Ialomița

Publicat

Patru suspecţi de furturi din societăţi comerciale şi autoturisme, care au acţionat în mai multe judeţe, au fost prinşi în flagrant, în urma unei acţiuni a poliţiştilor Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, organizată împreună cu Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, suspecţii au fost prinşi în judeţul Ialomiţa.

„În noaptea de 29 spre 30 martie a.c., poliţiştii din Argeş şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au desfăşurat, pe DN 2, în judeţul Ialomiţa, o acţiune de prindere, în flagrant delict, a patru bărbaţi, de 25, 29, respectiv 40 de ani, din comuna Găneasa, judeţul Ilfov şi de 33 de ani, din comuna Cernica, judeţul Ilfov, bănuiţi de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale”, se arată în comunicat.

Vezi și FOTO: Teribil accident pe DN21 în Ialomița. 11 persoane implicate, între care patru copii

Sursa citată precizează că suspecţii au fost blocaţi în trafic şi imobilizaţi, la scurt timp după comiterea a trei furturi din societăţi comerciale din judeţele Buzău şi Brăila, de unde ar fi sustras bunuri în valoare totală de peste 15.000 de lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate, iar dosarele penale constituite ca urmare a comiterii faptelor au fost preluate, prin declinare, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Gruparea este bănuită de comiterea mai multor furturi, cu acelaşi mod de operare, în judeţele Argeş, Prahova, Ilfov, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila şi Constanţa.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul de 29 de ani este urmărit, la nivel naţional, din anul 2021, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, faptă comisă în judeţul Ilfov. Acesta a fost predat poliţiştilor Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, în vederea confirmării mandatului de arestare preventivă de către instanţa competentă”, se mai menţionează în comunicatul IPJ Argeş.

Ceilalţi trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Comunicat Mircea Hava: O victorie pentru agricultori – reguli mai simple la nivelul Uniunii Europene 

Publicat

comunicat mircea hava: o victorie pentru agricultori – reguli mai

Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a votului de ieri, din plenul Parlamentului European.  

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT rutier la Alba Iulia. Două autovehicule s-au lovit, în zona Dedeman

Publicat

accident rutier la alba iulia. două autovehicule s au lovit, în

Un accident rutier s-a produs joi, în jurul orei 09:50, în zona Dedeman din Alba Iulia. Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule. 

Pompierii intervin cu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Proiectul USR care SCURTEAZĂ durata proceselor în instanță a devenit LEGE

Publicat

ciocan scaled e1675411251414.jpg

Proiectul USR care scurtează durata proceselor în instanță a devenit lege. El a fost adoptat joi în Camera Deputaților.

„Legea USR care prevede repartizarea digitalizată a experților judiciari și ar putea să scurteze durata unui proces chiar și cu un an-doi a fost adoptată, astăzi, în Camera Deputaților. În acest moment, sunt procese care durează doi, trei, patru ani doar pentru că expertiza necesară în dosar este întârziată și cu un an de zile. Se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sfaturi pentru o piele sănătoasă și catifelată. Cât de important e să ai un stil de viață echilibrat

Publicat

sfaturi pentru o piele sănătoasă și catifelată. cât de important

Sfaturi pentru o piele sănătoasă și catifelată: este important să urmezi anumite recomandări și să ai o rutină de îngrijire adecvată.

Curăță pielea în mod regulat

Spală-ți fața de două ori pe zi, dimineața și seara, folosind un produs de curățare potrivit pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe