Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Percheziții BCCO în Alba și Sibiu. 25 de cai, cumpăraţi cu bani falşi, de membrii unei grupări

Publicat

Un număr de 25 de cai ar fi fost achiziţionaţi cu bancnote false de membrii unei grupări din Alba şi Sibiu, de la domiciliile cărora poliţiştii au ridicat, marţi, 1.200 de dolari şi 200 de euro contrafăcuţi, precum şi o armă neletală deţinută în mod ilegal, înscrisuri şi telefoane mobile, care au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

În urma celor 13 percheziţii, desfăşurate marţi dimineaţa de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia în judeţele Alba şi Sibiu, la persoane bănuite de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune, au fost ridicaţi bani falşi, o armă neletală, înscrisuri şi telefoane mobile, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

„Acţiunea a vizat membrii unei grupări care ar fi pus în circulaţie bancnote contrafăcute, cu prilejul achiziţionării de animale, de la diverse persoane. În urma celor 13 percheziţii, poliţiştii au ridicat 1.200 de dolari SUA contrafăcuţi, în cupiură de 100 de dolari, şi o bancnotă de 200 de euro falsă. De asemenea, poliţiştii au ridicat o armă neletală, supusă autorizării, deţinută în mod ilegal, înscrisuri şi telefoane mobile, care au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor”, se menţionează în comunicatul citat.

Potrivit acestuia, au fost identificaţi 25 de cai în legătură cu care există suspiciunea că au făcut obiectul unor tranzacţii în care a fost folosită monedă falsă, animalele fiind ulterior valorificate la un centru de sacrificare de pe raza judeţului Alba.

Poliţiştii au pus în executare 9 mandate de aducere, persoanele vizate fiind conduse la poliţie pentru audieri şi luarea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

La acţiune, poliţiştii BCCO Alba Iulia au beneficiat de sprijinul poliţiştilor Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Alba şi Sibiu, dar şi de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sâmbăta asta, la Alba Mall, e Parada Iepurașilor (P)

Publicat

sâmbăta asta, la alba mall, e parada iepurașilor (p)

Iepurași mici, iepuri uriași, iepurași vii drăgălași … iepurași de toate felurile și mărimile fac paradă în Alba Mall. Sâmbăta asta, de la 5 după-amiaza.

Dacă n-ai costum te vopsim noi, pentru cei mici avem pictură pe față, pe loc, și premii dulci, înghețată, la fel – vouchere de cumpărături și reduceri la cele mai sănătoase deserturi Salad Box.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Evenimente de WEEKEND la Cluj-Napoca. La picnic, la teatru sau concert, oricum e o ALEGERE bună

Publicat

movie nights iulius parc.jpg

Urmează un weekend ce anunță o minivacanță de 1 Mai și Paște. Probabil mulți clujeni îl vor integra în vacanță, dar cu siguranță vor fi și din aceia care vor prefera să profite de evenimentele pe care i le oferă urbea în acest sfârșit de săptămână.

Vineri, 26 aprilie, de la ora 13.00 începe Street Food Picnic, în Iulius Parc. Un fel de preambul și antrenament stomacal pentru mielul și ouăle de Paște.

picnicpicnic

FOTO. Evenimente de WEEKEND la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Elevii premiați la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat” 2024, etapa județeană Alba. Echipajele calificate la națională

Publicat

foto: elevii premiați la olimpiada națională ”tinerii dezbat” 2024, etapa

Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat” 2024. Etapa județeană a olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii Dezbat” s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Angajări la ISU Alba: Cinci posturi vacante, prin încadrare directă. Locurile disponibile

Publicat

angajări la isu alba: cinci posturi vacante, prin încadrare directă.

Angajări la ISU Alba. La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba s-a demarat procedura de ocupare prin încadrare directă pentru cinci posturi de execuție.

Citește mai departe