Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Percheziții domiciliare în Mureș. Înșelăciune cu vouchere de vacanță

Publicat

Mai multe persoane sunt bănuite că au decontat ilegal vouchere de vacanță. Prejudiciul produs se ridică la aproximativ un milion de lei.

Polițiștii din Mureș fac miercuri dimineața 24 de percheziții domiciliare în Mureș și pun în aplicare 44 de ordonanțe de ridicare de înscrisuri, în 13 județe și în municipiul București, la persoane bănuite de înșelăciune.

Din cercetări a reieșit că reprezentanții unor societăți din județul Mureș ar fi atestat, în mod fictiv, prestarea unor servicii de cazare și masă către persoane fizice, beneficiare de carduri/vouchere de vacanță, pentru care ar fi plătit, în numerar, 60% din valoarea acestora.

Ulterior, aceste vouchere ar fi fost decontate integral, prin operatorii autorizați.

Prejudiciul estimat, până la acest moment, este de aproximativ 1.000.000 de lei.

Nouă persoane vor fi duse la audieri.

sursa: Mediafax

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Accident la Sebeș, provocat de un șofer băut. A intrat cu mașina într-un autoturism parcat. Ce alcoolemie avea

Publicat

amenzi de peste 15.000 de lei și permise reținute în

Un bărbat din Sebeș este cercetat penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta conducea sub influența alcoolului, pe o stradă din municipiu.

Accidentul a fost semnalat Poliției în 23 aprilie, în jurul orei 15.10. S-a petrecut pe strada Lucian Blaga din Sebeș.

Potrivit IPJ Alba, în urma cercetărilor, a rezultat că un bărbat de 46 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a intrat în coliziune cu un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Weekend creativ pentru COPII, la Iulius Mall Cluj. Înscrie-ți micuțul la atelierele GRATUITE de încondeiat ouă de Paște

Publicat

03 3 e1713880778606.jpg

În acest final de săptămână cei mici sunt așteptați la Iulius Mall Cluj, unde vor da culoare imaginației și vor descoperi prin joacă arta de a încondeia ouă, în cadrul atelierelor de pictat. Accesul la eveniment este gratuit, iar participarea se face pe bază de înscriere la numărul: 0731.250.906.

Copiii au ocazia, în acest final de săptămână, să învețe faimoasa tehnică de încondeiere a ouălor și să deprindă măiestria realizării modelelor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din Săsciori, REȚINUT de polițiști după ce a fost prins mort de beat la volan, pe raza localității Dumbrava

Publicat

whatsapp image 2021 04 08 at 08.58.32 1.jpeg

Un bărbat în vârstă de 54 de ani din comuna Săsciori a fost reținut de polițiști. Acesta a fost prins pe raza localității Dumbrava, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 aprilie, în jurul orei 21:30, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au depistat un bărbat de 54 de ani, din comuna Săsciori, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 670C, pe raza localității Dumbrava, fiind sub…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O discuție aprinsă la beție s-a terminat la poliția din Vințu de Jos pentru un bărbat. Ce a făcut după ce a pus mâna pe un cuțit

Publicat

prevenirea bolilor ficatului. metode simple pentru o viață sănătoasă. cât

O discuție aprinsă la beție s-a terminat la poliția din Vințu de Jos pentru un bărbat. Este vorba despre un bărbat care în timpul unei certe cu un amic de pahar, a pus mâna pe un cuțit. 

Scandalul s-a produs marți, 23 aprilie, într-o locuință din Șibot. Cazul a fost comunicat de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă din 24 aprilie 2024.

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 aprilie 2024, în jurul orei 21.45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe