Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Percheziții în județul Prahova, la persoane care cultivau și vindeau cannabis

Publicat

Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești – Serviciul Antidrog, în colaborare cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, a desfășurat miercuri, opt percheziții domiciliare în județul Prahova. Acțiunea a vizat persoanele implicate în cultivarea și vânzarea de cannabis, conform informațiilor furnizate de IPJ Prahova.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept. Percheziţiile au avut loc marţi şi au fost puse în executare şapte mandate de aducere.

„În cauză, s-a reţinut că, în perioada august 2022 până în prezent, bănuiţii ar fi cultivat şi comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) şi ar fi deţinut droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept (cannabis), în peste 600 de acte materiale”, precizează IPJ Prahova.

După recoltare, drogurile ar fi fost comercializate către consumatori din judeţul Prahova.

„În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate 700 de grame de canabis, 2 culturi outdoor cu 86 de plante de canabis (cu dimensiuni între 10 şi 100 cm), 125 de seminţe de cannabis, 6.700 de lei, 6 telefoane mobile, 4 cântare, 5 grindere şi 2 pistoale neletale supuse autorizării”, mai anunţă IPJ Prahova.

Conform sursei citate, miercuri a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă a celor şapte bănuiţi.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sâmbăta asta, la Alba Mall, e Parada Iepurașilor (P)

Publicat

sâmbăta asta, la alba mall, e parada iepurașilor (p)

Iepurași mici, iepuri uriași, iepurași vii drăgălași … iepurași de toate felurile și mărimile fac paradă în Alba Mall. Sâmbăta asta, de la 5 după-amiaza.

Dacă n-ai costum te vopsim noi, pentru cei mici avem pictură pe față, pe loc, și premii dulci, înghețată, la fel – vouchere de cumpărături și reduceri la cele mai sănătoase deserturi Salad Box.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Evenimente de WEEKEND la Cluj-Napoca. La picnic, la teatru sau concert, oricum e o ALEGERE bună

Publicat

movie nights iulius parc.jpg

Urmează un weekend ce anunță o minivacanță de 1 Mai și Paște. Probabil mulți clujeni îl vor integra în vacanță, dar cu siguranță vor fi și din aceia care vor prefera să profite de evenimentele pe care i le oferă urbea în acest sfârșit de săptămână.

Vineri, 26 aprilie, de la ora 13.00 începe Street Food Picnic, în Iulius Parc. Un fel de preambul și antrenament stomacal pentru mielul și ouăle de Paște.

picnicpicnic

FOTO. Evenimente de WEEKEND la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Elevii premiați la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat” 2024, etapa județeană Alba. Echipajele calificate la națională

Publicat

foto: elevii premiați la olimpiada națională ”tinerii dezbat” 2024, etapa

Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat” 2024. Etapa județeană a olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii Dezbat” s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Angajări la ISU Alba: Cinci posturi vacante, prin încadrare directă. Locurile disponibile

Publicat

angajări la isu alba: cinci posturi vacante, prin încadrare directă.

Angajări la ISU Alba. La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba s-a demarat procedura de ocupare prin încadrare directă pentru cinci posturi de execuție.

Citește mai departe