Connect with us

ACTUALITATE

VIDEO: Povestea lui Sorin Comșa, campionul național la dat palme. Cum l-au întâmpinat familia și prietenii, acasă, la Mihalț

Publicat

Câștigătorul competiției de dat palme RXF SLAP, Sorin Simion Comșa, ne-a vizitat la redacție. 

Sorin are 24 de ani, locuiește în Alba Iulia dar se trage din Mihalț, acolo unde trăiește familia sa și unde are mulți prieteni care-i spun ”Grosu”.

Modest, tonic și cu un simț al umorului veritabil, Sorin ne-a povestit despre el, despre momentele grele din competiție și despre reacția familiei și a prietenilor săi la performanța pe care a obținut-o.

”Sunt un băiat simplu de la țară, am muncit de mic copil, asta pentru cei care spun că nu îmi place munca… pentru că au fost o mulțime de comentarii care au spus că du-te bă băiatule la muncă… am muncit de mic copil în agricultură, ai mei se ocupă cu agricultura, am și seriviciu, am și tractoare, facem și pâine… ca la țară” a spus acesta.

S-a înscris în competiție datorită unei reclame pe care a văzut-o pe Facebook. Era în Germania, unde se angajase în perioada sărbătorilor la o firmă de curierat.

VIDEO: Sorin Simion Comșa din Alba Iulia a câștigat competiția de dat palme RXF SLAP. Momente dramatice în finală

Nu s-a gândit nici măcar că va fi selectat, dar în final a ajuns chiar să câștige. Asta grație forței sale native, curajului și disciplinei pe care i-a dat-o munca.

În timpul competiției, a fost concentrat 100%, iar zâmbetul adversarului din finală, după prima palmă, l-a motivat și l-a îndârjit.

”Nu am simțit frică, dar eram foarte concentrat acolo, să nu mă mișc și când să dau, să lovesc tare (…)

Am mai avut experiențe de-astea pe stradă, mai câte o bătaie, scandal, ca la Mihalț… (râde – n.red.) și cred că și de acolo am prins puțină rezistență și curaj.

Chiar dacă nu par eu foarte puternic, am muncit de mic, am avut forța necesară, am avut rezistența necesară…” a adăugat Sorin.

A fost deranjat de unele cometarii care spuneau că a stat acolo să încaseze palme, pentru bani.

”Nu, nu am stat să îmi iau palmele pentru bani, așa sunt eu, caracterul meu, nu pot să dau înapoi niciodată, să mă las eu mai prejos decât adversarul meu dintr-o competiție.

Era onoarea mea, știam că se uită tot satul la mine, cum era după aia să intru în sat și să zică măi Grosule, că mi se zice Grosu în Mihalț, ce-ai făcut? Ai renunțat acolo, te-a bătut ăla mare (…) Nu m-am gândit nici o secundă la bani” a adăugat Sorin.

Ce a spus familia lui Sorin

”Măi copile nu ești sănătos la cap, Grosule ai probleme cu capul, cum ai putut să stai să îți iei atâtea… Dar au fost foarte mândri de mine, și oamenii din comună, m-am oprit pe acolo pe la bar, pe la noi pe acolo, au fost toți foarte entuziasmați…

Ai mei s-au uitat, dar nu s-au uitat. Adică se uitau numai când dădeam eu. Când trebuia să iau eu palme, se ascundeau amândoi. Bunicii nu s-au uitat deloc” își amintește Sorin.

Părinții, sora, cumnatul și iubita sa s-au uitat împreună, cu mari emoții la meciuri.

Legendarul Conor McGregor l-a felicitat pe Sorin Comșa, campionul la dat palme din Alba Iulia. Ce i-a scris pe Twitter

După competiție, s-a dus la spital, la dorința familiei.

Sorin și-a făcut și analize, un CT la cap și la gât, iar starea sa de sănătate este foarte bună.

Reamintim că Sorin Simion Comșa este campionul României la dat palme: a câștigat prima competiție de slaping contest, organizată de circuitul de lupte RXF.

După 10 runde din ultimul meci din semifinală și o rezistentă de fier pe tot parcursul concursului, Simion Sorin Comșa a reușit să câștige premiul cel mare în valoare de 5.000 de euro.

Acesta l-a învins în finală pe Gorczyca Alexandr, într-un meci arbitrat de Sandu Lungu. Ulterior a fost felicitat de celebrul Conor McGregor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Câștigătorul competiției de dat palme RXF SLAP, Sorin Simion Comșa, ne-a vizitat la redacție. 

Sorin are 24 de ani, locuiește în Alba Iulia dar se trage din Mihalț, acolo unde trăiește familia sa și unde are mulți prieteni care-i spun ”Grosu”.

Modest, tonic și cu un simț al umorului veritabil, Sorin ne-a povestit despre el, despre momentele grele din competiție și despre reacția familiei și a prietenilor săi la performanța pe care a obținut-o.

”Sunt un băiat simplu de la țară, am muncit de mic copil, asta pentru cei care spun că nu îmi place…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Atenție, șoferi. Restricții de circulație duminică, cu ocazia Maratonului Internațional. Ce străzi vor fi închise

Publicat

restrctii curculatie1.jpg

Mai multe restricții de circulație vor fi instituite duminică, 2 aprilie, anunță Primăria Cluj-Napoca. Circulația auto va fi restricționată, cu ocazia Wizz Air Cluj-Napoca Marathon.

Restricțiile de circulație vor fi în vigoare în intervalul orar 05.00 – 15.00.

Atenție, șoferi. Restricții de circulație duminică, cu ocazia Maratonului Internațional. Ce străzi vor fi închise

Restricțiile vor fi impuse pe următorul traseu: Cluj Arena – Splaiul Independenței – str. Uzinei Electrice – Aleea Stadion – str. G. Coșbuc – str. Moților – str. P. Maior – Piața Lucian Blaga – str. Napoca…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO. Imagini cu IMPACT emoțional. Câine SPÂNZURAT și animale în PUTREFACȚIE la o fermă de lângă Gherla

Publicat

ferma2.jpg

Imagini greu de digerat au fost filmate de un clujean la o fermă de lângă Gherla.

Acesta a transmis imaginile cu „locul morții” Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului – OPMCB Cluj.

Imagini cu impact emoțional. Câine spînzurat și animale în putrefacție la o fermă de lângă Gherla

În imagini se poate observa un câine spânzurat la intrarea în hambar, un alt câine legat peste un cadavru și câteva leșuri de animale mari, probabil bivoli, potrivit OPMCB Cluj.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. PERCHEZIȚII în Cluj și alte județe într-un dosar de ÎNȘELĂCIUNE cu mobilă la comandă. Prejudiciu de 4 MILIOANE de lei

Publicat

perchezitii mobila 1.jpeg

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Iaşi efectuează, marţi, nu mai puțin de 42 de percheziţii domiciliare în București și alte județe, inclusiv la Cluj.

Perchezițiile au loc într-un dosar privind infracțiuni de înșelăciune în domeniul contractării de mobilă la comandă, potrivit Poliției Române. Sunt cel puțin 130 de persoane vătămate.

perchezitii mobila (2)


Percheziții în Cluj și alte județe într-un dosar de înșelăciune cu mobilă la comandă. Prejudiciu de 4 milioane de lei

Polițiștii efectuează percheziții în județele Cluj, Iași, Brașov, Ilfov, Galați,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Admitere 2023: Numărul locurilor scoase la concurs la școala de poliție, jandarmi și pompieri va fi dublat

Publicat

scoala politie.jpg

Numărul locurilor scoase la concurs pentru admiterea la școala de poliție, jandarmi, pompieri în 2023 va fi dublat, relatează alba24.ro. 

Pentru anul școlar 2023-2024, vor fi alocate în total 5.760 de locuri, față de 2.880 în acest an școlar, potrivit unui proiect de hotărâre de Guvern de la Ministerul Educației.

Vezi Proiect_HG_modificare_HG_632_2023

Proiectul a fost avizat în cadrul ședinței Comisiei de Dialog Social de la Ministerul Educației, din 24 martie, potrivit edupedu.ro.

Un nou concurs de admitere în școlile MAI ar urma să fie organizat în aprilie.

Lista școlilor postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne:

  • Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” – Câmpina: specializarea agent de poliție
  • Şcoala de Agenţi de…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe