Connect with us

EVENIMENT

VIDEO. Primărița din Chinteni somează tinerii care au umplut parcul cu gunoaie și l-au devastat să se prezinte la Primărie

Publicat

Primărița din Chinteni, Lucia Suciu, a somat, luni, tinerii care au umplut cu gunoaie și au devastat parcul din comună să se prezinte la Primărie, în caz contrar urmează să sesizeze Poliția. 

”Ma adresez tinerilor care in noaptea de joi spre vineri, respectiv, 31 iulie/1 august 2024, au gasit de cuviinta nu doar sa umple parcul din localitatea Chinteni cu gunoaie, dar si sa il devasteze, rugandu-i ca in termen de 3 ore sa se prezinte la sediul Primariei Chinteni, pentru a clarifica toate aceste acte pe care ne abtinem sa le catalogam public.

Va aduc la cunostinta ca detinem si alte imagini surprinse de camerele de supraveghere din zona, pe care insa mi-e jena sa le fac publice.
In cazul in care nu veti da curs solicitarii noastre de a va prezenta la sediul Primariei Chinteni, ne vom adresa institutiilor abilitate sa investigheze astfel de fapte”, a transmis Suciu.

Primărița din Chinteni, Lucia Suciu, a somat, luni, tinerii care au umplut cu gunoaie și au devastat parcul din comună să se prezinte la Primărie, în caz contrar urmează să sesizeze Poliția. 

”Ma adresez tinerilor care in noaptea de joi spre vineri, respectiv, 31 iulie/1 august 2024, au gasit de cuviinta nu doar sa umple parcul din localitatea Chinteni cu gunoaie, dar si sa il devasteze, rugandu-i ca in termen de 3 ore sa se prezinte la sediul Primariei Chinteni,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Concurs de cultură generală în limbile engleză și franceză la Colegiul Militar din Alba Iulia, de Ziua Europeană a Limbilor

Publicat

foto: concurs de cultură generală în limbile engleză și franceză

Elevii claselor a XI-a de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au marcat Ziua Europeană a Limbilor, zi celebrată în fiecare an în data de 26 septembrie, printr-un concurs de cultură generală în limbile engleză și franceză.

Întrebările au acoperit mai multe domenii ale celor două state europene Anglia și Franța: istorie, geografie, cultură și civilizație, sport, elevii clasei a XI-a E,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

27 septembrie: Ziua Mondială a Turismului. Ce activități vor fi organizate la Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

27 septembrie: ziua mondială a turismului. ce activități vor fi

27 septembrie: Ziua Mondială a Turismului este sărbătorită anual, la această dată. Această zi este celebrată pentru a evidenția importanța turismului asupra economiei și a contactului dintre culturi.

Ziua Mondială a Turismului pune accentul pe importanța turismului și pe valoarea sa socială, culturală, politică și economică. Această zi este dedicată aprecierii față de moștenirea culturală și diversitatea pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Se schimbă vremea la Cluj-Napoca. Temperaturile scad semnificativ și sunt anunțate ploi, la final de săptămână

Publicat

1727410443 toamna cluj11.jpg

În următoarele zile, vor apărea schimbări ale vremii, la Cluj. Dacă în prima parte a weekend-ului vremea va fi predominant frumoasă și călduroasă, spre finalul săptămânii se anunță instabilitate atmosferică, o răcire bruscă, însoțită de averse torențiale, vijelii și grindină.

Vineri și sâmbătă, vremea continuă să fie neobișnuit de caldă pentru această perioadă a anului, cu temperaturi care vor depăși cu 7-10 grade media multianuală în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. George Simion: „Nefinalizarea barajului Suhurlui și digurile lui Nica au dus la nenorocirile din Galați”

Publicat

Liderul AUR, George Simion, a acuzat, în cadrul unul clip postat pe pagina sa de Facebook, că una dintre principalele cauze pentru actualele inundații este reprezentată de complicitatea clasei politice din ultimii 34 de ani.

Acesta a anunțat că datoria unei viitoare guvernări AUR este aceea de a finaliza barajul Suhurlui, dar și întreaga infrastructură critică.

„Complicitățile clasei politice de 34 de ani duc la actualele inundații”

„Complicitățile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe