Connect with us

EVENIMENT

VIDEO Primarul din Ocna Mureș, Silviu Vințeler, la urne: ”Am votat pentru tranformarea orașului într-o stațiune balneară”

Publicat

video primarul din ocna mureș, silviu vințeler, la urne: ”am

Primarul din Ocna Mureș, Silviu Vințeler, a votat duminică. Acesta candidează pentru un nou mandat în fruntea administrației locale. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Exponatul lunii iunie, la Muzeul din Sebeș: Diploma de doctor a academicianului Dorin Pavel, fondatorul hidroenergeticii românești

Publicat

exponatul lunii iunie, la muzeul din sebeș: diploma de doctor

Exponatul lunii iunie 2024 la Muzeul Municipal „Ioan Raica” din Sebeş este un exemplar al diplomei care atestă obținerea titlului științific de doctor, al inginerului Dorin Pavel (1900-1979), obținut la universitatea din Zürich.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Ce au scos angajații Companiei de Apă dintr-un canal din Florești? „Nu au ce căuta în rețeaua de canalizare!”

Publicat

ghemotoace canal scaled.jpg

Rețeaua de canalizare de pe o stradă din comuna Florești, „sugrumată” de materiale textile! Ghemotoace care obturează rețeaua de canalizare, scoase la iveală de angajații de la Compania de Apă Someș.

Angajații Companiei de Apă Cluj au intervenit miercuri pentru curățarea rețelei de canalizare de pe strada Plopilor din comuna Florești. Cu această ocazie, reprezentanții companiei au tras un semnal de alarmă cu privire la materiile și materialele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Caz teribil în Alba: 100 de oi au murit, iar un bărbat a ajuns pe ATI, după ce a spălat ovinele cu un antiparazitar

Publicat

video caz teribil în alba: 100 de oi au murit,

În jur de 100 de oi au murit și un bărbat din Alba a ajuns în spital după ce ovinele au fost spălate cu o substanță chimică puternică, un antiparazitar. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Recalcularea pensiilor: Șeful Casei de Pensii, detalii despre stadiul procesului. Ce se întâmplă dacă noua pensie este mai mică

Publicat

recalcularea pensiilor: Șeful casei de pensii, detalii despre stadiul procesului.

Recalcularea pensiilor: Până la 1 septembrie 2024, circa 5 milioane de pensionari din România vor primi în plic deciziile de recalculare a pensiilor.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe