Connect with us

EVENIMENT

VIDEO. Primarul Emil Boc, avertisment dur: Nu începeți lucrări fără autorizație, că se sfârșește cu demolare!

Publicat

demolare 5.jpg

Primarul Emil Boc a avertizat asupra construcțiilor fără autorizație începute în Cluj-Napoca. Chiar dacă procesele în instanță durează, „se ajunge la demolare”, a afirmat edilul.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a transmis un mesaj ferm celor care vor să înceapă lucrări de construcție fără autorizație, subliniind că toate cazurile de acest fel ajung în instanță și, în final, se finalizează cu demolarea construcțiilor nelegale.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

O primărie din Alba se luptă de aproape cinci ani să recupereze un castel, restituit acum 20 ani urmașilor baronului Banffy

Publicat

o primărie din alba se luptă de aproape cinci ani

Un proces se desfășoară pe rolul Judecătoriei Aiud de aproape cinci ani și este departe de a se termina. Miza procesului este Castelul de la Ciuguzel un teren de aproape 8500 de metri pătrați situat în Lopadea Nouă. 

Cei care se judecă sunt reprezentații Primăriei Lopadea Nouă și urmașii baronului Daniel Banffy, care a fost și ministru al Agriculturii. Castelul din Ciuguzel a fost confiscat împreună cu toată averea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Program Sfânta Parascheva 2024: Peste 300.000 de persoane sunt așteptate la pelerinaj

Publicat

când începe pelerinajul de sfânta parascheva. sute de mii de

Program Sfânta Parascheva 2024: Autorităţile din Iași au anunţat vineri că estimează că un număr de peste 300.000 de pelerini vor participa, în perioada 8-15 octombrie, la pelerinajul organizat cu prilejul prăznuirii hramului Sfintei Cuvioase Parascheva, considerată a fi ocrotitoarea Moldovei şi a nevoiaşilor. Totodată au anunțat și programul evenimentului.

„Suntem în procesul de pregătire a evenimentelor. Forţele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ordine de chemare pentru clarificarea situației militare, împărțite clujenilor de către Poliție. Mulți au 50 de ani

Publicat

armata cluj recrutari divizia 4 1.jpg

Poliția Cluj a început de câteva zile să împartă ordine de chemare pentru clarificarea situației militare a unor clujeni, mulți reclamând faptul că au în jur de 50 de ani și nu înțeleg de ce are nevoie Armata de astfel de informații.

”Polițiștii mi-au adus acasă acest ordin de chemare de la Centrul Militar Zonal în care mi s-a pus în vedere să mă prezint la o unitate militară la jumătatea lunii.

Eu am 50 de ani, nu înțeleg de ce trebuie să știe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Ciocolata care a înnebunit internetul se face și la Alba Iulia. Cum se prepară ciocolata Dubai la Cofetăria Corina

Publicat

video: ciocolata care a înnebunit internetul se face și la

Cum se prepară ciocolata Dubai la Cofetăria Corina: Ciocolata Dubai, ciocolata care a invadat internetul. Peste tot în social media, Facebook, Tik-Tok sau Instagram, ciocolata Dubai este prezentă. O ciocolată cu o poveste aparte care a ajuns și în Alba Iulia. 

Cererea este una foarte mare, clienții vor, iar cofetarii o fac. Reporterii alba24.ro au mers la Cofetăria Corina din Alba Iulia pentru a afla de ce este așa specială…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe