Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Rareș Bogdan, mesaj de la Brașov pentru Meleșcanu: Nu blocați votul Diasporei! Nu vă petreceți restul vieții în pășcărie

PublicatCandidatul Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare Rareş Bogdan i-a transmis duminică, la mitingul de la Braşov, un mesaj ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, să nu blocheze votul diasporei ca să nu îşi petreacă sfârşitul vieţii în puşcărie. Vasile Blaga a declarat că liberalii sunt în competiţie nu doar cu PSD, ci cu toţi cei care au depus liste electorale, sunt în competiţie şi cu cei care au spus că dezvoltă economia, „dar să ne ţinem departe de fasole”.

Mii de liberali s-au aflat Duminică  în Piața Sfatului din Brașov, la Întâlnirea Regională Centru a Partidului Național Liberal cu aleșii locali, membri și candidați ai PNL pentru alegerile europarlamentare.

Rareș Bogdan, a susținut un discurs de impact în care a reiterat cum a ajuns România codașă la capitolul fonduri europene din cauza PSD, în timp ce administrația liberală a reușit să atragă sute de milioane de euro din banii disponibili la Bruxelles.

“Bună ziua, Brașov! Bună ziua, Sibiu! Bună ziua, dragul meu județ de unde am plecat să cunosc lumea, Alba! Bună ziua Mureșului! Și un mesaj cu totul și cu totul special pentru două județe ale României. Înainte de a spune numele lor, le spun lor și tuturor românilor din țară și din străinătate: România este un stat național, suveran, independent, unitar și indivizibil pe vecie! Bună ziua, Covasna! Bună ziua, Harghita! Nu vă vom lăsa niciodată. Atât timp cât există PNL nu veți fi niciodată abandonați.

Dragi români, în urmă cu aproape 33 de ani, de aici se ridica România în picioare. Primii oameni care au spus stop comuniștilor, bolșevicilor au fost brașovenii în 1987! De aici a început deșteptarea României!

Aici, la Brașov, în Munții Făgărașului, atunci când România era călcată în picioare, elitele României erau îngenuncheate în pușcării, o mână de oameni dârzi în Țara Făgărașului au arătat că nu se supun, că vor libertate. Pe luptătorii noștri din munți nu îi vom uita niciodată și nu îi vom jigni cum a făcut-o Șerban Nicolae!

Mulțumim Făgărașului și mulțumesc tuturor care încă cred într-o Românie morală, o Românie a cinstei, într-o Românie unde oamenii vor să clădească, nu să distrugă!

Nu v-ați săturat ca de 2 ani și 4 luni să vorbim despre orice altceva decât despre locuri de muncă, investiții, autostrăzi, spitale, școli? Nu v-ați săturat să vorbiți doar despre infractori? Doar despre condițiile din închisori, de deținuți politici, așa spun ei, dar noi deținuți politici le spunem celor care s-au jertfit pentru țara aceasta cu prețul libertățiii! Aceștia de acum sunt infractori de drept comun care au ras bugetul României și acum vor să scape.

Nu v-ați săturat de infractori?

Nu v-ați săturat de grupul infracțional organizat din Kiseleff? Eu am învățat ceva, și cred că și dumneavoastră, că în democrație hoții stau la pușcărie! Nu în Parlament, nu în Guvern, poate în Kisellef 10, dar niciodată în Modogran!

Oameni buni, m-au întrebat de ce PNL. Cum de ce? Pentru că vorbesc de istorie, de o echipă care are știința guvernării și mie mi-e ușor pentru că eu am ce arăta. Întreabă lumea: Rareș de ce vorbiți doar despre ce nu a făcut PSD? E simplu! Prima dată arătăm ce nu a făcut, cum a mințit, cum de 2 ani și 3 luni vor să scape de pușcărie, ei și acoliții lor, iar după care vom arăta ce au făcut aleșii noștri, care au ridicat comunități pentru cetățeni.

Prima dată arătăm cum au lăsat 21 de miliarde de euro nefolisite la Bruxelles pentru că nu pot să îi fure și nu au făcut infrastructura României, nu au făcut 1 km de autostradă! A venit Mandachi să facă 1 metru pentru a le da una peste bot! Au promis că fac 8 spitale regionale. Nu au băgat nici cupa de escavator în șantier. Au lăsat banii la Bruxelles.

Suntem ultima țară europeană care are 2600 de școli cu toalete în curte, iar acum 2 ani de zile un copilaș din Olt s-a înecat într-o hazna pentru că cei din PSD refuză să ia bani europeni pentru că nu îi pot fura! Ei și acoliții lor! Cât de ușor este să vorbesc eu de Brașovul lui George! Uitați cum arată! Cât de ușor este să vorbesc despre Adrian Veștea care dezvoltă aeroportul!

Eu și europarlamentarii îl vom ajuta să aducă 40 de milioane de euro pentru a face și corpurile de clădire de la aeroport pentru că Brașovul merită asta! Uitați-vă la Daniela Cîmpean la Sibiu, aducând 100 de milioane de euro orașului! Și Ghiță Roman de la Mediaș care a adus zeci de milioane de euro pentru a dezvolta orașul! Vreți să vorbim de Alba? 

La Alba pot fi luați exemplu și Dumitrel, președintele Consiliului Județean, și Mircea Hava care au adus sute de milioane de euro pentru un județ și un oraș care au fost abandonate urât de cei din PSD! Vreți să continui? Pot continua la nesfârșit mergând la Cluj, la Oradea lui Bolojan, mergând la Timișoara, la Arad, la Reșița, la Botoșani sau la județul Suceava și la oraș! Asta înseamnă guvernare!

Să nu le lăsăm 32 de miliarde de euro celor de la Bruxelles! Să îi aducem acasă pentru ca dvs. să aveți o viață mai bună! Ce vrem să facem noi? Simplu! Vom finanța autostrada de la Brașov la Ploiești cu fonduri europene, de la Brașov la Sibiu cu fonduri europene, spitalul regional de la Brașov cu fonduri europene, aeroportul de la Brașov cu fonduri europene!

Noi nu stăm cu mâna întinsă, dar îi rog foarte mult, le atrag atenția celor din PSD în frunte cu ministrul Suciu, președintele PSD, Dragnea, și secretarul general Codrin Ștefănescu, cap de cauciuc, să nu mai șantajeze primarii noștri! Îi vom apăra! Nu îi mai șantajați pentru că nu vor veni cu voi, ci o să lupte și o să vă îngenuncheze!

Îi atrag atenția lui Teodor Meleșcanu să nu blocheze votul diasporei, nu vă petreceți restul vieții în pușcărie! Știu ce vreți să faceți! Știu ce faceți în consulate, știu ce directive ați dat în Minister. Nu o să îi blocați pe românii din diaspora să voteze! Diaspora va vota și va vota cu partidul care are șanse să îngenuncheze PSD, iar acela este doar PNL! 

Știu că la această oră ne privește un om împreună cu soția sa. Domnule președinte Iohannis, aceasta este armata voastră! Noi suntem în spatele dvs.! Vom câștiga referendumul! Noi toți suntem alături de dvs. și suntem milioane și milioane! Vom câștiga acest referendum, nu doar alegerile pentru că PNL și românii de bună credință nu vor amnistie și grațiere pentru corupți!

De asemenea, PNL știe ceva și aume că dacă astăzi și-au permis să voteze împotriva unui cetățean român care poate ajunge în primele 10 poziții la nivel european și vor să o îngenuncheze și să o umilească, la fel vor face cu toți românii care li se opun. 

De asemenea, mai știu un lucru pe care-l transmit tuturor. Înainte cu o oră de a ajunge în Piața Sfatului din Brașov, împreună cu președintele brașovean al PNL, Ludovic Orban, și cu tânărul secretar general destoinic Robert Sighiartău, ne-am uitat pe ultimul sondaj de opinie. Fraților, nu vă vom da datele pentru că vreau să luptați fiecare până în ultima clipă, dar suntem cu 4% în fața PSD! Noi creștem, ei cad în noroi! Îi vom îngenunchea și știți de ce? Pentru că eu vreau să îmi cresc băiețelul aici, în România, în țara mea și a dvs., iar fetița care se află în pântecele soției mele vreau să fie educată strămoșește aici în România mea, a dvs. Alături de dvs. să luptăm să îi aducem pe frații noștri! Nu vreau să plec de aici! Nu vreau să mă supun lor, ci să luptăm cu ei și să îi aducem pe frații noștri în România, cei care ne privesc de peste mări și țări.

În urmă cu sute de ani, primul făuritor al Unirii, Mihai Viteazu, spunea așa: “Fraților, o țară avem și o cinste! Treziți-vă că am dormit destul!

România, trezește-te! Cu bunul Dumnezeu înainte! Niciodată fără Dumnezeu!”, a declarat Rareș Bogdan la Brașov.


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENT

Șase avalanșe în Munții Carpați. Două persoane au fost acoperite de zăpadă

Publicat

Șase avalanșe s-au produs în acest weekend pe teritoriul României, în diferite zone ale Munților Carpați. Două persoane au fost acoperite parțial de zăpadă, dar au scăpat cu viață.

Șase avalanșe s-au produs în diferite zone montane din România. Este vorba despre avalanșe de dimensiune medie care au fost provocate de vânt, de încălzirea vremii sau de schiori. Două persoane au fost în pericol de moarte, dar au avut noroc și au fost acoperite parțial de zăpadă, scrie Mediafax.

„O scurtă răbufnire de iarnă cu temperaturi negative, câteva reprize de vânt și ninsori moderate au determinat nu mai puțin de 6 avalanșe de dimensiuni medii declanșate accidental de către schiori sau boarderi prin ruperea unor plăci de vânt. Majoritatea au fost fără urmări, doar 2 persoane fiind acoperite parțial. Sâmbătă în prima parte a zilei au fost avalanșe de tip placă, iar după-amiază avalanșe de topire”, au anunțat reprezentanții Salvamont.

Cei de la serviciul Salvamont vor continua să ofere detalii despre avalanșe și despre zonele în care există riscul producerii de avalanșe astfel încât turiștii să fie în siguranță.

Citește mai departe

EVENIMENT

DIICOT, cercetări in rem în cazul accesării datelor privind vaccinarea de consilierul lui Voiculescu

Publicat

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au început cercetările în cazul accesării datelor privind vaccinarea de către Ștefan Voinea, consilierul fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, a declarat, duminică, pentru Aleph News, că cercetările privind accesarea datelor din Registrul Electronic Național de Vaccinare (RENV), au început și se fac in rem, pentru fapte.

„La acest moment se desfășoară cercetări in rem pentru săvârșirea infracțiunii de acces ilegal la un sistem informatic, transfer neautorizat de date informatice și divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice”, a spus procurorul șef Porime.

Corpul de control al Prim-Ministrului a făcut verificări cu privire la procesul de transparentizare a datelor privind vaccinarea împotriva COVID-19, demarat de Ministerul Sănătăţii, fiind verificate în cadrul controlului activităţile specifice mai multor instituţii din subordinea Ministerului Sănătăţii şi a celor aflate în subordinea sau coordonarea Guvernului, care au atribuţii legale în privinţa gestionării Platformei naţionale de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 şi a Registrului Electronic Naţional de Vaccinări (RENV).

După ce a fost sesizat DIICOT-ul în urma verificărilor Corpului de Control, iar ministrul Voiculescu a fost demis, acesta a declarat că premierul Florin Cîţu are un comportament demn de junta militară, care nu are nicio legătură cu o ţară europeană.

Sursă: Mediafax

Citește mai departe

EVENIMENT

Biciclistă spulberată de o mașină pe o șosea din Craiova

Publicat

Încă un accident, duminică seara, în Craiova, în sensul giratoriu dintre strada Henry Ford și Bld Decebal.

Accidentul a avut loc între un autoturism și o bicicletă.

Astfel, polițiștii Biroului Rutier Craiova au identificat o femeie de 45 de ani, din Craiova, conducătoare a autoturismului implicat în accident.

Persoana care se afla pe bicicletă, o femeie de 51 de ani, din Craiova, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, aceasta fiind conștienta.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Accident violent în Craiova. Doi tineri au ajuns la spital

Publicat

Accident rutier duminică după-amiază pe Calea Severinului din Craiova.

Polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din Coțofenii din Față, care conducea o autoutilitară. Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie de 41 de ani, din Chilia Veche, judetul Tulcea.

În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat, iar tânărul de 22 de ani și un pasager de 18 ani au fost transportați la spital, conștienți.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește mai departe