Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Romanii au câștigat marea bătălie din cadrul Festivalului Apulum 2024 din Alba Iulia. Dacii și aliații lor, învinși

Publicat

video: romanii au câștigat marea bătălie din cadrul festivalului apulum

Marea bătălie dintre trupele de daci și romani din cadrul Festivalului Roman Apulum din Alba Iulia a avut loc duminică, 18 august. Locul bătăliei a fost Piața Cetății din Alba Iulia. 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

L-AȚI VĂZUT? Bărbat de 30 de ani din Cluj-Napoca, DISPĂRUT de la domiciliu. Sunați la 112

Publicat

marian mocanu 2 e1723987960899.jpg

La data de 18 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că MOCANU MARIAN IULIAN, în vârstă de 30 de ani, în cursul zilei de 12 august a.c., a plecat voluntar de la domiciliul din municipiul Cluj-Napoca, iar până în prezent nu a mai revenit.

„SEMNALMENTE: Înălțime aproximativă – 1,80 m, greutate aproximativă 110 de kg, ochi verzi, părul șaten deschis, față rotundă, cicatrici pe corp.

marian mocanumarian mocanu

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un bărbat din Alba Iulia a luat o dală în mână și s-a îndreptat către o vitrină și un ATM. Ce a urmat i-a adus un dosar penal

Publicat

un bărbat din alba iulia a luat o dală în

Un bărbat care în urmă cu doi ani a spart ecranunl unui ATM, dar geamurile unui magazin din Alba Iulia, a fost trimis în judecată. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, în data de 14 august 2024. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum va fi VREMEA în următoarele 4 săptămâni. Căldură și zile cu ploi sau FURTUNI

Publicat

vreme calda e1723887402132.jpg

ANM a prognozat vremea pentru următoarele 4 săptămâni. Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale și în ultimele zile din august, dar și în primele două săptămâni din septembrie. După perioada de caniculă cu valori de până la 40 de grade Celsius, toamna începe cu maxime de până la 30 de grade.

Perioada de caniculă va continua până în 28 august. Vori fi maxime între 33 și 36 de grade (38 de grade în sud). Este posibil să mai plouă la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Polițiștii din Alba Iulia nu au reușit să rezolve un caz de furt petrecut într-un cabinet medical din oraș. Cazul a fost închis

Publicat

polițiștii din alba iulia nu au reușit să rezolve un

Polițiștii din Alba Iulia nu au reușit să rezolve un caz de furt petrecut într-un cabinet medical din oraș. Drept urmare procurorii au cerut ca dosarul să fie închis. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe