Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: S-a deschis Târgul Alba Green Energy la Alba Iulia. Autovehicule electrice, sisteme de energie verde, consultanță gratuită

Publicat

video: s a deschis târgul alba green energy la alba iulia.

S-a deschis Târgul Alba Green Energy la Alba Iulia. Evenimentul, aflat la a 12-a ediție, se desfășoară în perioada 21-22 septembrie 2024, pe esplanada Carolina Mall din Alba Iulia. 

Vizitatorii pot vedea autovehicule și biciclete electrice, panouri solare, pompe de căldură, centrale termice și multe alte soluții bazate pe energie regenerabilă.

La salonul Eco Inventica, sunt prezenți inventatori români care au inovații…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Succes impresionant la Târgul „Alba Green Energy” 2024. Publicul din Alba, tot mai interesat de tehnologiile verzi

Publicat

succes impresionant la târgul „alba green energy” 2024. publicul din

Târgul „Alba Green Energy”, desfășurat în perioada 21-22 septembrie 2024, s-a bucurat de un succes considerabil, atrăgând un număr impresionant de vizitatori. Evenimentul a demonstrat interesul tot mai crescut al publicului pentru soluțiile legate de eficiența energetică și producerea energiei regenerabile, o tendință accentuată pe măsură ce tranziția către energie curată devine o prioritate globală.

La cea de-a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. ACCIDENT la Păniceni, în Cluj. Autotren RĂSTURNAT

Publicat

accident 6 e1727160152569.jpg

Un accident rutier a avut loc marți pe DN1 E60, lângă Păniceni, în jud. Cluj. Un autotren ce transporta mașini de spălat s-a răsturnat în afara carosabilului.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, în apropierea localității Păniceni. La fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, iar forțele noastre au găsit un autotren răsturnat în afara…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Curățenie cu forța: O româncă a obţinut în instanţă dreptul de a intra în apartamentul unei vecine care aduna gunoaie în casă

Publicat

curățenie cu forța: o româncă a obţinut în instanţă dreptul

O româncă a obţinut în instanţă dreptul de a intra în apartamentul unei vecine pentru a face curăţenie cu forţa. Sentinţă definitivă într-un dosar mai puţin obişnuit, la Iaşi. 

O femeie din Iași nu a mai suportat mirosul şi şobolanii adunaţi din cauza gunoaielor pe care o vecină le acumula în apartament, dar şi în jurul acestuia.

Ea s-a adresat instanţei și a cerut să o oblige pe vecină să facă ordine…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Avarie majoră la rețeaua de alimentare cu apă, în zona Aiud. Furnizarea apei potabile, întreruptă în mai multe localități

Publicat

avarie majoră la rețeaua de alimentare cu apă, în zona

Mai multe localități din Alba au rămas marți dimineața fără apă potabilă, după o avarie majoră produsă la sistemul zonal de alimentare, în zona municipiului Aiud. 

Potrivit Apa CTTA Alba, avaria majoră s-a produs la aducțiunea Dn 600 a sistemului zonal de alimentare cu apă potabilă, în zona municipiului Aiud.

Din această cauză a fost întreruptă furnizarea apei potabile în următoarele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe