Connect with us

EVENIMENT

VIDEO. SCENE DE GROAZĂ. Cel puțin 7 persoane au murit și zeci au fost rănite într-un incendiu la un cazinou

Publicat

Cel puțin 7 persoane au murit și zeci au fost rănite într-un incendiu izbucnit miercuri, în jurul miezului nopții, la un cazinou și un hotel din vestul Cambodgiei.

Incendiul a izbucnit la cazinoul Grand Diamond City din orașul Poipet, a anunțat Comisariatul General al Poliției Naționale.

Parinya Phothisat, guvernatorul provinciei thailandeze Sa Kaeo, a declarat că unul dintre cei uciși este un cetățean thailandez, iar 32 de thailandezi sunt tratați la spital.

53 de persoane sunt rănite și 8 sunt date dispărute.

Imaginile de pe rețelele de socializare au arătat oaspeți „atârnând” pe ferestre sau blocați în interiorul clădirii, iar guvernatorul orașului, Keat Hol, a declarat că pompierii încearcă să salveze oamenii.

John Sagun lucrează la Holiday Palace Hotel, care se află în spatele Grand Diamond City Casino. El a declarat pentru Sky News că inițial a crezut că propriul hotel a luat foc, dar un coleg i-a spus că este vorba de Grand Diamond.

El a spus că incendiul pare să fi pornit din zona bucătăriei cazinoului: „În jurul orei 2-3 dimineața, șeful meu mi-a spus să evacuez personalul nostru și apoi am ieșit din birou pentru a vedea ce s-a întâmplat. Când am ieșit, am fost șocat să văd că arde”.

Sagun a spus că Grand Diamond avea un bar la etajul 17, unde aproximativ 40 sau 50 de persoane erau blocate. El a mai spus că cel puțin două persoane au murit după ce au încercat să sară din clădirea în flăcări.

Autoritățile cambodgiene au cerut ajutor din partea Thailandei, potrivit Thai PBS, care a precizat că cinci camioane de pompieri și 10 dube de salvare au fost trimise peste graniță.

Poipet este un oraș din provincia Banteay Meanchey din vestul Cambodgiei, care se află vizavi de orașul thailandez Aranyaprathet, mai bogat, iar cele două localități sunt centre pentru comerțul și turismul transfrontalier. Mediafax

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Măsuri pentru desfăşurarea „în bune condiţii” a alegerilor prezidenţiale și parlamentare, aprobate de Guvern

Publicat

măsuri pentru desfăşurarea „în bune condiţii” a alegerilor prezidenţiale și

Guvernul aprobă joi un set de măsuri pentru desfăşurarea „în bune condiţii” a alegerilor prezidenţiale şi parlamentare, a anunţat prim-ministrul Marcel Ciolacu. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat al deputatului de Alba, Florin Roman: PSD, groparul economiei județului Alba

Publicat

comunicat al deputatului de alba, florin roman: psd, groparul economiei

Președintele novice al PSD Alba este un mare mincinos. A dus o campanie mincinoasă la alegerile locale și continuă să mintă, cu nerușinare, asumând lucruri care nu au nici o legătură cu PSD.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un clujean a bătut RECORDUL la comenzi: 600 de bucăți de pui. Cluj, în TOP 5 la COMENZI pe Glovo din regiunea Europei de Sud-Est

Publicat

glovo e1721902424218.jpg

Potrivit unei analize Glovo, Cluj-Napoca se situează pe locul 5 la numărul de comenzi în platformă din regiunea Europei de Sud-Est, după capitale precum București, Sofia, Belgrad sau Zagreb și pe locul 2 la nivel național, după București. De altfel, un singur utilizator din Cluj-Napoca a plasat, de la începutul acestui an, aproape 600 de comenzi.

În topul preparatelor preferate de utilizatorii din Cluj se numără burgerii, shaorma și pizza, în timp ce în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Corneliu Mureșan: Mercedes și Bosch au transformat Alba într-un pol economic datorită investițiilor acordate de Guvernele PSD

Publicat

corneliu mureșan: mercedes și bosch au transformat alba într un pol

Investițiile realizate de Mercedes și Bosch, care și-au început activitatea în Alba datorită suportului guvernamental acordat de PSD, dar și construcția autostrăzilor, sprijinită de guvernele social-democrate, au transformat județul Alba într-un pol economic puternic și competitiv, cu impact pozitiv asupra PIB-ului pe cap de locuitor și asupra calității vieții locuitorilor, a declarat Corneliu Mureșan, președintele PSD Alba, într-un comunicat de presă. 

Citește mai departe