Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: ȘICANE PERICULOASE pe Autostrada A1 între două tiruri, filmate în toiul nopții de un șofer din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Două tiruri s-au șicanat pe Autostrada A1 minute bune, blocând traficul pe ambele benzi. Manevrele riscante au fost surprinse de un șofer din Alba Iulia, aflat în drum spre aeroportul din Timișoara. Totul s-a petrecut miercuri dimineața, în jurul orei 3.00, relatează ziarul Alba24.ro.

Din imagini se observă cum șoferii celor două  tiruri s-au angajat într-o cursă nebună pentru a se depăși unul pe celălalt. Chiar dacă la început pare o joacă, în realitate era vorba despre o veritabilă înfruntare pe roți.

În final, șoferul autocamionului care se afla pe banda a doua reușește să ia puțin avans și îi taie calea celui de pe banda întâi, forțându-l să intre pe banda de urgență.

Mașinile care circulau în spatele lor au fost nevoite să aștepte minute bune pentru ca înfruntarea să se termine.

”Bună dimineața. Ia uitați cum merg tirurile pe autostradă. Suntem pe autostradă către Timișoara. Ia uite la ei, hai să îi facem vedetă… Stăm de cel puțin 5 minute în spatele lor”, a spus bărbatul care a filmat incidentul.

sursa: ziarul Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Nicușor Stanciu și Andrei Rațiu, de pe terenurile din Alba, la EURO 2024. Poveștile celor doi sportivi: talent, modestie și muncă

Publicat

nicușor stanciu și andrei rațiu, de pe terenurile din alba,

Cei doi fotbaliști din Alba, convocați la EURO 2024 în Echipa Națională a României, au făcut spectacol și au arătat că sunt doi dintre pilonii noii generații de fotbaliști români. 

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Din anomaliile imobiliarelor: Pivniță de VÂNZARE în Cluj-Napoca la preț de BALCON

Publicat

demisol 1.webp.webp

Din anomaliile imobiliarelor: o pivniță „bombardată” situată la demisol în cartierul clujean Grigorescu se vinde la prețul unui balcon.

pivnitapivnita

Aflată în zona Hotelului Napoca, zonă foarte bună de altfel, pivnița se poate amenaja ca și apartament la demisol cu 2 camere+ bucătărie+baie, cu toate utilitățile.

pivnitapivnita

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Avertizări de caniculă, Cod Galben și Cod Portocaliu, în Alba și alte județe din țară. Cât de mult cresc temperaturile

Publicat

avertizări de caniculă, cod galben și cod portocaliu, în alba

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenționări Cod Galben și Cod Portocaliu de caniculă valabile în județul Alba și în alte zone din țară, până miercuri, 19 iunie.

Citește mai departe

EVENIMENT

6 iulie: PROGRAM Ziua Rozelor 2024, la Aiud. Parada rozelor, ateliere creative, tombolă, concerte și foc de artificii, la Ciumbrud

Publicat

6 iulie: program ziua rozelor 2024, la aiud. parada rozelor,

PROGRAM Ziua Rozelor 2024, la Aiud. O nouă ediție a festivalului „Ziua Rozelor” va avea loc pe 6 iulie, în parcul Liceului Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Ciumbrud, localitate aparținătoare de municipiul Aiud. 

Citește mai departe