Connect with us

EVENIMENT

VIDEO. Tâlhărie ca-n filme la Craiova. Cum a scăpat o femeie curajoasă de tâlhari

Publicat

Poliţiştii au fost sesizaţi pe 12 decembrie de o femeie de 39 de ani din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în jurul orei 14.50, în timp ce se deplasa pe strada Calea Unirii, din localitate, a fost acostată de doi bărbaţi pe care nu-i cunoaşte fiind deposedată de suma de 400 de lei.

În fapt, unul dintre aceştia ar fi încercat să-i smulgă geanta femeii de pe umăr, aceasta opunând rezistenţă, din geantă căzând suma de 400 de de lei.

Cel de-al doilea ar fi luat suma de bani căzută, moment în care femeia l-ar fi prins de geacă, iar acesta, pentru a-şi asigura scăparea a opus rezistenţă.

Ulterior, cei doi au reuşit să fugă cu banii într-o direcţie necunoscută.

Efective sporite de poliţişti au fost mobilizate, fiind desfăşurate activităţi investigativ-operative pentru identificarea şi prinderea celor doi.

Astfel, ieri, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Craiova au depistat un tânăr de 25 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri. Mai târziu, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au identificat un al doilea tânăr, de 24 de ani, bănuit şi el de comiterea faptei, fiind şi acesta condus la audieri.

Polițiștii i-au reținut pe cei doi pentru 24 de ore pentru tâlhărie, aceştia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Azi, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

11 elevi din promoția 2023 a Colegiului ”Emil Racoviță” Cluj-Napoca, acceptați la studii în străinătate. Ce specializări au ales

Publicat

alin tise racovita 1.jpg

Nu mai puțin de 11 absolvenți din acest an ai Colegiul Emil Racoviță, unul dintre cele mai bune din Cluj-Napoca, au fost acceptați la universități din străinătate.

Anul trecut, alți 15 absolvenți ai liceului clujean au fost acceptați la studii în universități de prestigiu din alte țări. Dintre universitățile alese, majoritatea sunt în Europa.

11 elevi din promoția 2023 a Colegiului Emil Racoviță din Cluj, acceptați la studii în străinătate. Ce…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Avarie majoră la aducțiunea generală de apă a județului, produsă în zona Aiud. Lista localităților afectate

Publicat

avarie la rețeaua de apă potabilă din aiud. furnizarea apei,

O nouă avarie majoră s-a produs luni dimineața la rețeaua județeană de apă, au transmis reprezentanții SC APA CTTA SA ALBA.

Operatorul anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 25 .09.2023, din cauza unei avarii majore la aducțiunea generală a sistemului zonal de alimentare cu apă potabilă a județului Alba, în zona municipiului Aiud.

Sunt vizate următoarele localități: Gârbova de Jos ( Tifra), Mirăslău ( zonele înalte ale localității), Decea,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Anunț: Cupru Min SA Abrud organizează cerere de oferte pentru achiziția de tren role C3g – 1400 mm

Publicat

cupru min abrud foto alba24 1000x576.jpeg

Societatea CUPRU MIN S.A. cu sediul în orașul Abrud, Piața Petru Dobra nr.1, județul Alba ,tel. 0258-780083, fax 0258-780296, email office@cuprumin.ro, procurement@cuprumin.ro, organizează cerere de oferte în plic închis pentru achiziția de: tren role C3g – 1400 mm, bucăți 30.

Prețul ofertat este DDP depozit Cariera Roșia Poieni din comuna LUPȘA, sat MUȘCA, FN, jud. ALBA.

Termen de garanție: minim 20.000 ore functionare. În cazul în care piesele nu ating în exploatare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trei persoane din Alba au devenit victimele hackerilor. S-au trezit fără sute de euro sau lei furați de pe card. Ce s-a întâmplat

Publicat

trei persoane din alba au devenit victimele hackerilor. s au trezit

Fraudele informatice au devenit o mare problemă, iar autorii aproape că nu pot fi prinși în cazurile mai mici. Spre exemplu, trei cazuri închise recent de anchetatorii din Alba Iulia, scot la suprafață un mod de operare similar în fiecare dosar. 

Păgubiții s-au prezentat la poliție și au spus că au rămas fără bani în conturi după ce persoane necunoscute, au făcut mai multe tranzacții financiare fără acordul lor.

Dacă într-un caz a fost vorba despre sume mai mici, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe