Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Tânără de 19 ani din Craiova, reținută de polițiști. Este bănuită pentru furt calificat

Publicat

O tânără de 19 ani din Craiova, județul Dolj, a fost reținută miercuri, 1 martie, de polițiști fiind acuzată că a furat o geantă în care se aflau mai multe bunuri, precum și bani.

Potrivit IPJ Dolj, miercuri, 1 martie 2023, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, o tânără, de 19 ani, din municipiul Craiova, bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat(două acte materiale).

În fapt, la data de 25 februarie 2023, ora 14.30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie, de 69 de ani, din comuna Podari, despre faptul că, în timp ce se afla în incinta unui cimitir, din municipiul Craiova, persoane necunoscute i-ar fi sustras geanta în care se aflau bani, bijuterii și trei telefoane mobile, fiind produs un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.

De asemenea, în cursul zilei de 28 februarie 2023, ora 16.10, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie, de 40 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla într-o unitate medicală privată, o tânără ar fi sustras o sumă de bani, respectiv suma de 131 de lei.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat-o pe tânăra de 19 ani, banii fiind recuperați.

În continuarea cercetărilor, miercuri, 1 martie, polițiștii Secției 2 Poliție Craiova au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Craiova, la locuința tinerei de 19 ani, ocazie cu care au fost identificate și recuperate aproximativ 90% din bunurile sustrase în data de 25 februarie.

În baza probatoriului administrat, tânăra a fost reținută, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (două acte materiale), fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Mai multe servicii prestate gratuit de ANCPI. Noile prevederi au intrat în vigoare

Publicat

mai multe servicii prestate gratuit de ancpi. noile prevederi au

Mai multe servicii prestate gratuit de ANCPI. Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) introduce noi gratuități pentru prestarea serviciilor și extinde lista inclusiv a celor de interogare dinamică pe baza unor componente API (application programming interface).

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Incendiu în satul Goiești din comuna Vidra. Focul a cuprins mai multe resturi lemnoase

Publicat

foto: incendiu în satul goiești din comuna vidra. focul a

Un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri în satul Goiești din comuna Vidra.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

sursa,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi interlopi clujeni, lideri ai unui grup infracțional organizat, aduși în țară din Spania. Vindeau droguri de mare risc

Publicat

perchezitii droguri.jpg

Doi interlopi clujeni, cunoscuți ca lideri ai unei grupări inferacționale organizate, destructurată de DIICOT, au fost aduși în țară.

Cei doi, dați în urmărire generală, inclusiv pentru trafic de droguri, au fost depistați în orașul Alicante din Spania.

Doi interlopi clujeni, lideri ai unui grup infracțional organizat, aduși în țară din Spania. Vindeau droguri de mare risc

Alin Urcan din Turda și Dan Andrei Mureșan din Câmpia Turzii, care erau…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. CFR Cluj – Neman Grodno, 0-0. Atât s-a putut

Publicat

1721937335 cfr 3 e1721816348331.jpg

CFR Cluj și-a început astăzi parcursul european în compania echipei din Belarus, Neman Grodno, într-un meci din turul 2 preliminar al Conference League. Meciul, de slabă factură tehnică, se încheie cu scor alb, 0-0. Atât s-a putut, ar spune Dan Petrescu. Poate se va putea puțin mai mult în returul de săptămâna viitoare, ce se va disputa în Ungaria.

Echipe de start:

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, Ilie, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe