Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Tequila, celebra vloggeriță, agresată și bătută pe stradă cu o bară de metal

Publicat

YouTube video

Bianca Adam, cunoscută drept Tequila, o celebră vloggeriţă din România, cu peste 1,6 milioane de urmăritori, a povestit pe contul ei de YouTube că a fost bătută pe stradă, pe 26 mai, de un dezvoltator imobiliar din cauza unui loc de parcare.

Episodul terifiant a avut loc pe 26 mai, în cartierul Militari din București, iar scandalul ar fi pornit după ce bărbatul ar fi acuzat-o pe vloggeriţă că a spart o bucată de marmură în momentul în care a parcat maşina lângă clădirea deţinută de individ.

„M-a sunat cineva și mi-a zis să mă prezint acolo repede. A iesit direct pornit pe noi și ne-a zis că nu vezi că ați rupt marmura? A sărit la bătaie. M-a împins, mi-a smuls telefonul din mână, moment în care Brandi l-a prins de umeri sau de mâini nici nu știu exact, eu nu mai aveam telefon, moment în care eu am scos spray-ul cu piper, el îl ataca pe Brandi, am venit și l-am sprayat. Am fugit foarte tare în momentul ăla, iar el cu telefonul meu a aruncat foarte puternic în Brandi și i-a spart capul”.

Fata mărturisește că violențele au avut loc sub ochii altor persoane, care nu au reacţionat:

„Erau nişte muncitori care lucrau la drumul respectiv, erau fix lângă mine când mi-am luat acest fier. Nu a reacţionat niciunul”.

„Am cerut ajutor și absolut nimeni nu ma ajutat, eram foarte agitată țipam plângeam, am spus îl bate pe prietenul meu va rog să mă ajutați. Ma trezesc singură fără telefon, fără cheile de la mașină fără cheile de la casă, fără Brandi, mă trezesc cu el, un metru 80 de om, cu un fier de vreo 3 metri de constructii care se pune la bazele blocului, înjura și alearga să mă lovească cu el în picior da cu toată forța lui, în afara faptului că am început să urlu după ajutor ăi să alerg am avut norocul că am avut reflexul de a sări și a-l bloca cu coapsa și cu mâna.  Am o vânătaie de 17 cm, mâna umflată și vânătă”.

Tânăra a povestit în detaliu, pe canalul său de Youtube, cum a decurs întreaga agresiune. Atenție, imagini și informații care va pot afecta emoțional!

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Pedeapsă mai blândă la Curtea de Apel pentru un consilier local PNL Sebeș, prins beat la volan. Cum a fost schimbată sentința

Publicat

pedeapsă mai blândă la curtea de apel pentru un consilier

Curtea de Apel Alba Iulia a schimbat pedeapsa unui consilier local PNL din Sebeș, condamnat pentru conducere sub influența alcoolului. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Mașină ARSĂ în totalitate la Cluj. A luat FOC pe centura Vâlcele Apahida

Publicat

2 scaled.jpg

O mașină a ars ca o torță pe centura Vâlcele Apahida. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă au fost deteriorate și două panouri fonice de pe marginea drumului.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

Mașină ARSĂ în totalitate la Cluj. A luat FOC pe centura Vâlcele Apahida

Apelul de urgență a venit în jurul orei 07:30, iar la fața locului s-a trimis o autospecială incendiilor, unde au găsit…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Elevii intră în vacanța de primăvară 2024. Câte zile libere vor avea de 1 Mai și Paște. Calendar an școlar și examene

Publicat

elevii intră în vacanța de primăvară 2024. câte zile libere

Elevii intră în vacanța de primăvară 2024, vineri, 26 aprilie, după terminarea cursurilor. Vor avea o săptămână și jumătate de vacanță, apoi se întorc la școală. Perioada include zilele libere de 1 Mai și Paște 2024.

Elevii de clasa a VIII-a...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VREMEA până la finalul lunii mai: Cât de tare se încălzește. Condiții meteo de Paște 2024

Publicat

vremea până la finalul lunii mai: cât de tare se

VREMEA până la finalul lunii mai. Condiții meteo de Paște 2024. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni. Se anunță timp frumos, cu temperaturi potrivite pentru perioada în care ne aflăm.

Citește mai departe