Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Tragedie într-o localitate din Olt: Bărbat găsit carbonizat în locuința cuprinsă de flăcări

Publicat

Incident tragic în localitatea Comanca din comuna Deveselu județul Olt. Un bărbat, cunoscut cu probleme locomotorii a murit în locuința cuprinsă de flăcări.

Potrivit OSU Olt, pompierii Detașamentului Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Deveselu, sat Comanca, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

Din datele transmise de vecinii care au anunțat evenimentul, proprietarul, cunoscut cu probleme locomotorii, a fost surprins de incendiu în interiorul casei.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din două camere de locuit și la acoperișul casei.

Pompierii au asigurat accesul rapid către dormitorul locuinței, dar, din păcate, bărbatul, în vârstă de 86 de ani, a fost găsit decedat, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

Intervenția militarilor, pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, a durat mai bine de o oră.

În urma incendiului au ars bunurile din două camere de locuit și acoperișul casei, pe circa 60 de metri pătrați.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost jarul căzut din sobă.

 

Citește Romania24.ro pe Google News.


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


EVENIMENT

Patru noi focare de Covid, descoperite în spitalele din Iași. Unul, la UPU Pașcani

Publicat

spital pascani
sursa foto: Faacebook / Biserica Sfântul Ioan Botezătorul - Spitalul Municipal de Urgență -Pașcani

Patru noi focare de Covid au fost descoperite vineri în spitalele din județul Iași. În una dintre secțiile Spitalului de Recuperare s-a decis sistarea internărilor pentru două săptămâni. Unul dintre focare a fost identificat la UPU Pașcani.

Potrivit DSP Iași, în Secția de Recuperare Neurologie a Spitalului Clinic de Recuperare au fost depistate 10 cazuri, la 3 pacienți și 7 cadre medicale. Pacienții au fost izolați în spital, iar personalul la domiciliu. S-a decis sistarea internărilor pentru două săptămâni. S-a efectuat curățenia și dezinfecția secției.

În Pavilionul Administrativ al Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță au fost infectate 5 persoane, dintre care 3 din rândul personalui sanitar. Acestea au fost izolate la domiciliu.

Un alt focar a fost depistat la Secția VII Acuți a Institutului de Psihiatrie Socola, unde 7 pacienți au fost confirmați cu Covid. S-a dispus testarea tuturor pacienților contacți și izolarea celor pozitivi în zona roșie.

Al patrulea focar a fost înregistrat în Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Municipal de Urgențe Pașcani. Trei cadre medicale sunt infectate, acestea fiind izolate la domiciliu.

(sursa: Mediafax)

Citește Romania24.ro pe Google News

Citește mai departe

EVENIMENT

Teste anti-COVID efectuate la sediul DSP Hunedoara, în weekend

Publicat

test covid coronavirus sursa dsp hunedoara

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara se va implica în testarea populaţiei pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2, recoltarea probelor necesare pentru determinarea COVID-19 fiind prevăzută la fiecare sfârşit de săptămână, la sediul instituţiei sanitare.

Decizia a fost luată ca urmare a numărului mare de solicitări existente pentru testarea COVID-19 şi a „presiunii crescute” asupra Serviciului Judeţean de Ambulanţă, medicilor de familie şi laboratoarelor din unităţile sanitare, a anunţat vineri DSP Hunedoara.

„Începând din această săptămână, în fiecare sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 09,00-12,00, se vor realiza acţiuni de testare a persoanelor simptomatice, conform definiţiei de caz din metodologie, la sediul DSP din Deva şi la punctul de lucru din Petroşani. Testarea se va face cu teste rapide antigen sau recoltare de probe RT-PCR”, a precizat instituţia.

După recoltarea pentru testul RT-PCR, persoana testată va aştepta la domiciliu rezultatul analizei, pe care îl va primi prin e-mail sau prin sms din aplicaţia CORONAFORMS.

În cazul în care rezultatul testului este pozitiv, bolnavii sunt sfătuiţi să contacteze imediat medicul de familie şi să urmeze indicaţiile acestuia. Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

Citește mai departe

EVENIMENT

Un bărbat a ajuns la spital după ce a căzut de pe acoperișul unui imobil din Năsăud

Publicat

Arhivă foto

Un bărbat a fost rănit, vineri seară, după ce a căzut de pe acoperișul unui imobil din orașul Năsăud.

Incidentul s-a produs pe pe Bulevardul Grănicerilor din Năsăud.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, la fața locului a intervenir un echipaj de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud și un echipajul de terapie intensivă mobilă.

Echipajele medicale au stabilizat victima.

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 45 de ani, care a fost transportat la UPU SMURD Bistrița, conștient și stabil.

Citește Romania24.ro pe Google News

Citește mai departe

EVENIMENT

TIR încărcat cu cereale, răsturnat pe șosea pe DN 6 în județul Teleorman. Trafic BLOCAT

Publicat

pompieri general 1
arhiva foto

Traficul este blocat, vineri seară, pe DN 6 în zona localitășii Bujoireni din județul Teleorman, după ce un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat pe șosea.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe DN 6 Ghimpați-Alexandria, la kilometrul 55+300 de metri, în zona localității Bujoreni, județul Teleorman.

Din primele informații, într-o curbă deosebit de periculoasă, un autotren încărcat cu cereale s-a răsturnat pe carosabil.

Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite.

Traficul rutier a fost întrerupt pe ambele sensuri pentru a permite repunerea pe roți a tirului.

Se estimează reluarea normală a circulației în 60 de minute.

Citește Romania24.ro pe Google News

 

Citește mai departe