Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Un adolescent a intrat pe geam într-un chioșc din Galați. Polițiștii l-au identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere

Publicat

Un adolescent de 16 ani a fost identificat rapid de polițiști din Galați după ce a spart geamul unui chioșc stradal apoi a pătruns în interior.

Din primele informații, se pare că tânărul nu a furat nimic din interior. Polițiștii l-au identificat rapid, cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Potrivit IPJ Galați, miercuri, 16 februarie, în spațiul public, pe un site de socializare, a fost postată o filmare în care un tânăr sparge geamul unui chioșc stradal și pătrunde în interiorul acestuia.

Ca urmare a vizionării imaginilor, polițiștii Secției 3 Poliție Galați s-au autosesizat cu privire la comiterea infracțiunii de tentativă la furt și au stabilit că fapta a fost comisă în noaptea de 15/16 februarie, pe raza municipiului Galați.

Totodată, a fost identificat administratorul societății comerciale în cauză, acesta declarându-le polițiștilor că nu au fost sustrase bunuri din interiorul magazinului.

La scurt timp, în aceeași zi, polițiștii au identificat prezumtivul autor, în persoana unui adolescent, de 16 ani, din comuna Munteni, care a fost depistat și condus la sediul Poliției.

”În cauză continuându-se cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia”,au precizat reprezentanții IPJ Galați.

Citește Romania24.ro pe Google News

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

63 de ani de la moartea poetului Lucian Blaga. N-a VORBIT până la vârsta de 4 ani

Publicat

lucian blaga e1588922946698.webp.webp

Lucian Blaga, unul dintre cei mai apreciați poeți ai României, s-a stins din viață, în data de 6 mai 1961. Blaga s-a născut în Lancrăm, județul Alba. A fost poate cel mai original creator de imagini pe care l-a cunoscut literatura română până în prezent.

Nu a vorbit până la vârsta de patru ani

Copilăria sa a stat, după cum el însuşi mărturiseşte, „sub semnul unei fabuloase absenţe a cuvântului”, autodefinindu-se „mut ca o lebădă”, deoarece…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Motivele pentru care doi șoferi verificați de polițiștii din Alba vor da explicații în fața anchetatorilor. Ce au făcut greșit

Publicat

motivele pentru care doi șoferi verificați de polițiștii din alba

Doi bărbați vor fi cercetați de polițiștii din Alba, după ce au încălcat legislația rutieră. Cei doi au fost opriți de polițiștii rutieri, în data de 4 mai. După verificarea documentelor oamenii legii au descoperit mai multe abateri. 

Cele două cazuri au fost comunicate în data de 6 mai 2024, de reprezentații IPJ Alba.

La data de 4 mai 2024, în jurul orei 08.15, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un bărbat de 34 de ani, din Teiuș, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Meciul dintre CSM Unirea și ACS Târgu Mureș, AMÂNAT. Mai mulți fotbaliști ai echipei din Alba Iulia s-au simțit rău la antrenament

Publicat

meciul dintre csm unirea și acs târgu mureș, amÂnat. mai

Meciul CSM Unirea și ACS Târgu Mureș, AMÂNAT: Partida de fotbal dintre ACS Târgu Mureș și CSM Unirea a fost amânată, după ce mai mulți fotbaliști ai echipei din Alba Iulia s-au simțit rău la antrenament. 

Meciul era programat pentru marți la ora 18:00, la Târgu Mureș.

Anunțul a fost făcut luni de reprezentanții clubului de fotbal, pe contul oficial de Facebook.

Sportivii au primit de la medic cinci zile de repaos, astfel că meciul care urma să aibă loc marți s-a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Nelu Varga (CFR Cluj): Tachtsidis m-a CONVINS, sigur rămâne din vară

Publicat

tachtsidis cfr cluj facebook cfr.jpg

Patronul CFR Cluj, Nelu Varga, a anunțat după partida cu Rapid câștigată de clujeni cu 3-2 că Panagiotis Tachtsidis va primi prelungirea contractului. Dan Petrescu este cel care a intervenit pentru păstrarea acestuia în echipă.

Mijlocașul grec de 33 de ani devine liber de contract la vară. Dacă cei de la CFR Cluj nu aveau în plan să îi ofere prelungirea, lucrurile s-au schimbat după meciul cu Rapid. Tachtsidis a fost lăudat de Dan Petrescu, iar Varga a anunțat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe