Connect with us

EVENIMENT

VIDEO. Un atacator în serie a fost prins în Galați. Ultimul cuțit l-a pus la gâtul unei vânzătoare

Publicat

Un bărbat cu capul acoperit cu o glugă și purtând o mască medicinală pe față a intrat, pe 16 ianuarie, într-un magazin alimentar din orașul Târgu Bujor, județul Galați, iar după ce s-a apropiat de angajată, cu vârsta de 53 de ani, a amenințat-o și rănit-o cu un cuțit, pe care i l-a pus în zona gâtului, solicitându-i să-i dea banii din încasări.

Apoi, bărbatul a fugit din magazin după ce femeia a strigat după ajutor către o colegă aflată într-o altă încăpere.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tg. Bujor au efectuat cercetarea la fața locului și au întocmit un dosar penal pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.

După examinarea medico legală a femeii de 53 de ani s-a stabilit că leziunile care i-au fost provocate în zona gâtului necesită 8-10 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Vineri, polițiștii au pus în executare mandate de percheziție domiciliară la trei adrese de pe raza orașului Târgu Bujor, iar după conducerea la sediul poliției a cinci persoane, s-a stabilit faptul, că una dintre acestea, un tânăr cu vârsta de 20 de ani, cu domiciliul în acest oraș, ar fi comis fapta de tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.

VIDEO. Un atacator în serie a fost prins în Galați. Ultimul cuțit l-a pus la gâtul unei vânzătoare: o altă tâlhărie

De asemenea, din cercetări, s-a mai stabilit că acest tânăr ar mai fi comis o tâlhărie calificată în urmă cu un an, în data de 14.01.2022, când în jurul orei 06:20, având capul acoperit cu o glugă și purtând o mască medicinală în zona feței, a deposedat o femeie cu vârsta de 82 de ani, prin smulgere, de o geantă pe care o a avea asupra sa, în timp ce se deplasa pe strada Grigore Hagiu, din orașul Tg. Bujor. Geanta a fost abandonată în zona comiterii faptei, după ce, din interior, a fost sustrasă suma de 370 de lei.
Pentru această faptă, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de tâlhărie calificată de către autor necunoscut.

După audieri și după administrarea materialului probator în cele două cauze, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a tânărului de 24 de ani.

Acesta a fost prezentat ieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Bujor cu propunerea de arestare preventivă, propunere care a fost apoi înaintată de către procurorul de caz către Judecătoria Tg. Bujor, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Tânără dintr-o comună din Alba, prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii i-au deschis dosar penal

Publicat

tânără dintr o comună din alba, prinsă la volan cu permisul

O tânără din comuna Vidra s-a ales cu dosar penal după ce a condus cu permisul suspendat. Polițiștii au oprit-o în trafic, la Câmpeni.

Potrivit IPJ Alba, în 25 aprilie, în jurul orei 1.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Câmpeni au depistat o tânără de 21 de ani, din comuna Vidra, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului Câmpeni.

Aceasta avea permisul de conducere suspendat.

Față de tânără, cercetările sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sute de mașini de transport persoane sau marfă, verificate de Poliția Alba, în ultimele 48 de ore. Amenzi și permise reținute

Publicat

sute de mașini de transport persoane sau marfă, verificate de

Sute de mașini de transport persoane sau marfă au fost verificate de Poliția Rutieră Alba, în perioada 23-24 aprilie. A fost organizată acțiune RoadPol. Polițiștii au dat peste 70 de amenzi și au reținut permise. A fost prins și un șofer care conducea băut.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii rutieri au verificat autovehiculele destinate transportului public de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri. De asemenea, au fost controlate și cele destinate transportului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Boc: Nu e departe momentul când „U” Cluj va JUCA în cupele europene

Publicat

boc u cluj 2 e1684481157749.jpg

Primarul Clujului, Emil Boc, a vorbit, joi, la Napoca Live, despre „U” Cluj și șansele echipei de a juca în cupele europene.

„Acum încep și eu să mă mai relaxez (după victoria Universității cu Poli Iași), a început să ne mai vină și nouă apă pe Someș. După meciul cu Petrolul eram tare supărat și s-a oprit un clujean lângă mine și mi-a zis: lasă, domnule primar, nu fi necăjit, noi iubim echipa, nu rezultatul.

Boc: Nu e departe momentul când…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Intervenție la Casa Armatei din Alba Iulia. Pompierii au adus o autoscară pentru a îndepărta niște elemente periculoase

Publicat

foto: intervenție la casa armatei din alba iulia. pompierii au

Intervenție la Casa Armatei din Alba Iulia. Pompierii au adus o autoscară pentru a îndepărata niste elemente periculoase de pe construcție.

Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în municipiul Alba Iulia, pe Calea Moților.

Reprezentanții ISU Alba au transmis că la fața locului a fost trimisă o autoscară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe