Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Un bărbat din Dâmbovița arată arma și amenință că aruncă în aer polițiști. Reacția Europol: ”Dorință îndeplinită”

Publicat

Un bărbat din Dâmbovița s-a filmat când amenință că dacă polițiștii vin să îl ridice îi va împușca și arată cum încarcă arma. Chiar îi invită pe oamenii legii la el acasă, întreabând dacă au vestă antiglonț, în timp ce arată o bombă. Polițiștii din cadrul Europol au transmis: „Dorință îndeplinită”.

Bărbatul din Dâmbovița își începe filmarea în timp ce se droghează. De altfel, lui i s-a făcut dosar penal pentru că a fost prins de polițiști în timp ce conducea sub influența stupefiantelor.

„Vreau să vină să îmi spargă și mie ușa acum”, spune bărbatul în imaginile filmate, în timp ce arată arma. „Să nu zică că dau cu cauciuc. Vreau doar să îmi spargă ușa. Sunt pregătit.

Dacă e să mă duc la pârnaie, nu mă duc pentru că m-ai prins pe mine drogat la volan. Dacă e să mă duc la pârnaie mă duc pentru că te mierlesc”, amenință bărbatul. Apoi continuă: „Sparge-mi ușa, dar să fii pregătit când spagi. Și nu să vii cu 2 – 3 inși, că degeaba veniți 2 – 3 inși. Aveți veste antiglonț? Ia uite-o”, mai spune bărbatul, în timp ce arată o bombă.

Europol: ”Dorință îndeplinită”

Imaginile au ajuns la polițiști, iar sindicaliștii de la Europol chiar le-au postat și pe pagina lor oficială de Facebook, spunând că „dorința i-a fost îndeplinită” bărbatului.

„În după-amiază acestei zile colegii noștri din cadrul IPJ Dâmbovița l-au reținut pe interlopul care i-a invitat la el acasă pentru a-i împușca și pentru a-i arunca în aer din cauza faptului că au <îndrăznit> să-i întocmească un dosar penal pentru că a condus pe drumurile publice un autoturism sub influența substanțelor stupefiante”, spun oamenii legii.

În prezent se fac cercetări pentru a stabili proveniența armelor pe care le afișa dâmbovițeanul, precum și substanța pe care acesta o inhala în momentul în care adresa polițiștilor amenințări cu moartea prin intermediul clipului postat pe Facebook.

„Vom urmări cu interes modul în care procurorii se vor pronunța asupra infracțiunii de ultraj având în vedere că în cursul acestui an, un bărbat din Sighetu Marmației a fost arestat pentru că a amenințat un judecător printr-un document transmis prin fax, comparativ cu situația din județul Dâmbovița unde interlopul a prezentat în mod explicit armele cu care a amenințat că îi va omorî pe polițiștii care îi vor bate la ușă”, mai spun polițiștii din cadrul Europol.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Comunicat: Alba Iulia își va completa flota care asigură transportul public local cu alte 27 de autovehicule nepoluante

Publicat

comunicat: alba iulia își va completa flota care asigură transportul

În ultimii ani, Alba Iulia a reușit să obțină peste 100 de milioane de lei, fonduri europene, pentru a intra în rândul lumii care nu doar că înțelege importanța luptei antipoluare, dar și face ceva concret în direcția asta, pornind de la transportul public.

Până la sfârșitul anului viitor, pe străzile din Alba Iulia vor circula 40 de autobuze și microbuze electrice.

Astfel, începând cu 2018, Alba Iulia s-a aflat printre primele municipalități care a prins valul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Președintele Tribunalului Cluj, judecătorul Ioan Gaga, desemnat președintele Biroului Electoral Județean (BEJ)

Publicat

vot stampile vot.jpg

Președintele Tribunalului Cluj, judecătorul Ioan Gaga, a fost desemnat prin tragere la sorți președintele Biroului Electoral Județean (BEJ) Cluj pentru alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie.

De asemenea, ca locțiilor a fost desemnată judecătorul Anca Rad, care este purtătorul de cuvânt al Tribunalului Cluj.

Din BEJ, alături de Gaga și Rad, mai face parte și Loredana Rusu, reprezentant al Autorității Electorale Permanente (AEP).

BEJ Cluj…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ghid chirii 2024: Cum se impozitează, cum se stabilește venitul impozabil și cum se declară. Noutăți ANAF. Document OFICIAL

Publicat

ghid chirii 2024: cum se impozitează, cum se stabilește venitul

Ghid chirii 2024: Cum se impozitează chiriile, cum se stabilește venitul impozabil și cum se declară. Noutăți oficiale ANAF. Document

ANAF a publicat pe portalul propriu Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele fizice care realizează venituri din închirierea și subînchirierea bunurilor mobile și imobile din patrimoniul personal.

Într-o manieră accesibilă și simplificată, ghidul conține informații utile privind definirea veniturilor din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

”Lovitură” pentru mafia lemnului: Pensionar din Alba, condamnat la închisoare după ce a tăiat cinci copaci

Publicat

274658927 687465535783420 8129394078059259643 n 960x600.jpg

Procurorii și judecătorii din Alba Iulia au dat o ”lovitură pentru mafia lemnului” din județ. Recent au condamnat un pensionar pentru cinci copaci tăiați ilegal. L-au condamnat la aproape patru ani de la comiterea faptei.

Bărbatul a fost condamnat pentru tăiere ilegală de arbori și apoi pentru furt de arbori. Deși fapta s-a petrecut în decembrie 2020, magistrații Judecătoriei Alba Iulia l-au condamnat abia în 16 aprilie 2024. Decizia este abia în primă instanță.

Ce fapte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe