Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: ”Un leu pentru medicul meu!”. Campanie de strângere de donaţii unică în ţară, lansată de ISU Sibiu

PublicatInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a lansat marţi o campanie, unică în ţară, de strângere de donaţii, “Un leu pentru medicul meu!”, potrivit unui comunicat de presă.

“Dragi sibieni, în aceste momente delicate şi complicate, fac un apel la dumneavoastră, prin care vă rog şi vă invit să fim calmi, raţionali şi uniţi. (…) Staţi acasă! Vă rugăm pentru noi, pentru voi şi pentru toţi cei dragi vouă. Este important să respectăm recomandările privind distanţarea socială şi să-i sprijinim prin toate mijloacele pe cei care luptă în linia întâi, indiferent că sunt în activitate de prespital sau spital”, a declarat comandantul ISU Sibiu, Cosmin Balcu.

Potrivit acestuia, campania “Un leu pentru medicul meu!” este desfăşurată în prezent doar de către ISU Sibiu.

“Dacă vă doriţi să fiţi alături de noi, vă aşteptăm cu ‘un leu pentru medicul meu!’. Acum, mai mult ca oricând, sănătatea este cea mai importantă… E momentul să fim puternici, uniţi şi solidari. Întregul personal medical din spital sau prespital, cel mai vulnerabil în aceste clipe, are nevoie de noi toţi să îi susţinem. Astfel, salvatorii sibieni, în colaborare cu ‘Organizaţia voluntarilor SMURD Sibiu’, iniţiază o Campanie de strângere de fonduri pentru achiziţionarea de materiale de protecţie pentru personalul medical din ISU, UPU şi SAJ. Facem un apel de solidaritate către comunitatea sibiană. Aportul, cât de mic, al fiecăruia contează. Fondurile pot fi donate pe nr. de cont: Organizaţia Voluntarilor S.M.U.R.D. Sibiu”. Cont nr: RO79RNCB0227129733700001.
Persoană de contact: Darius Cica. 0748 147 377″, se arată în comunicatul ISU Sibiu. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENT

Trafic intens pe Valea Prahovei. Coloane de mașini la Comarnic și Bușteni. Rutele ocolitoare

Publicat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, sâmbătă, pe sensul de urcare al DN1 București-Brașov sunt înregistrate valori ridicate de trafic, fiind formată coloană în mișcare între kilometrii 100 – 106, între localitătile Nistorești si Comarnic, județul Prahova.

De asemenea, aglomerație este și pe raza stațiunii Bușteni (tronsonul kilometric 130 -131 al DN1), pe ambele sensuri de deplasare.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pentru DN 1 București – Ploiești – Brașov, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

– București – Autostrada A3 – Ploiești – Cheia – DN 1A Brașov;

– București – A1 – Pitești – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

– București – DN 71 – Târgoviște – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

– București – Târgoviște – DN 71 Sinaia.

FOTO: arhiva

Citește mai departe

EVENIMENT

Un adult și un copil de 7 ani, răniți într-un accident rutier în care au fost implicate două mașini, pe DNCB, în Ilfov

Publicat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează sâmbătă că pe DNCB, între localitățile Bragadiru și Măgurele, județul Ilfov, a avut loc o coliziune în care au fost implicate două autoturisme.

Impactul s-a soldat cu rănirea a două persoane, dintre care un minor de 7 ani, acestea primind îngrijiri medicale la fața locului.

Traficul se desfășoară îngreunat, pe un singur sens.

Se estimează ca circulația să se reia normal în 30 de minute.

Citește mai departe

EVENIMENT

Cinci mașini implicate într-un accident rutier, pe autostrada Soarelui

Publicat

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a anunțat, sâmbătă dimineața, că pe Autostrada Soarelui, pe sensul către Constanţa, a avut loc o tamponare între cinci autoturisme.

Evenimentul rutier s-a produs la kilometrul 139, în apropierea localităţii Feteşti din judeţul Ialomiţa, soldându-se doar cu pagube materiale.

Potrivit polițiștilor, două dintre autoturismele implicate sunt staţionate pe banda de urgenţă, iar circulaţia în zonă se desfăşoară îngreunat, formându-se coloană în mişcare pe aproximativ 3 kilometri.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

FOTO: arhiva

Citește mai departe

EVENIMENT

Român arestat în Italia, după ce și-a amenințat vecina cu un cuțit și a încercat să o violeze

Publicat

atac cutit omor crima suicid

Un român în vârstă de 60 de ani, care și-a amenințat vecina cu un cuțit și a încercat să o violeze, a fost arestat în orașul italian Torino.

Bărbatul este stabilit în Italia de mai mulți ani și a încercat de mai multe ori să o convingă pe vecina lui să se culce cu el, iar într-o seară, în momentul în care se pregătea să meargă la plimbare, femeia s-a trezit cu românul în fața ușii, potrivit publicației Tele City News 24.

Bărbatul era dezbrăcat pe jumătate și avea mai mulți bani în mână. A încercat să-i ofere banii femeii în speranța că aceasta îi va ceda în cele din urmă.

Pentru că nici așa nu a avut succes, românul a scos un cuțit din pantaloni și a început să-și amenințe vecina spunându-i că până la urmă se va culca cu ea, indiferent de voința ei.

Aceasta s-a baricadat în casă și a alertat mai multe persoane, rude și prieteni, care au solicitat intervenția de urgență a unui echipaj de poliție.

Oamenii legii l-au ridicat pe român din dreptul casei vecinei sale, bărbatul primind între timp și mandat de arestare preventivă.

Sursa: telecitynews24.it

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate