Connect with us

ACTUALITATE

VIDEO. ”Un secol de dor”, concert Grigore Leșe la Opera Română Cluj-Napoca

Publicat

YouTube video

Rapsodul Grigore Leșe susține miercuri de la 18,30 la Opera Națională Română Cluj-Napoca un concert amplu care prezintă o poveste despre trecutul nostru istoric.

„Un secol de dor” este un concert despre tradițiile și istoria neamului român, în care vor fi lucrări muzicale semnate de Béla Bartók, Serghei Rahmaninov, Johann S. Bach și Frederic Chopin.

Absolvent al Academiei Naționale de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca și profesor asociat la Facultatea de Litere a Universității din București și la Universitatea de Muzică București, interpretul de muzică tradițională românească…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

De la cititorii Cluj24: Semaforul de la Sigma Center din cartierul Zorilor să funcționeze toată noaptea

Publicat

semafor.jpg

Un clujean avertizează asupra riscurilor pentru pietoni și șoferi a nefuncționării unui semafor pe timpul nopții și cere  intervenția urgentă a Primăriei Cluj-Napoca.

”Începând cu ora 23 semaforul de la trecerea de pietoni de la Sigma Center strada Observatorului este oprit, iar masinile extrem de rar opresc pentru a lăsa pietonii sa treacă, afara fiind întuneric, porțiunea de traversat fiind de 4 benzi, este extrem de riscant sa traversezi aici de fiecare data.

Rog rezolvarea problemei urgent prin lăsarea semaforului in funcțiune și pe timpul nopții pentru siguranta pietonilor și liniștea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Fostul viceprimar al Municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, atacă actuala conducere a Primăriei: ”oameni neserioși, slab pregătiți”

Publicat

img 5072.jpg

Fostul viceprimar al Municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, atacă actuala conducere a primăriei și pe foștii săi colegi de partid, Gabriel Pleșa și Emil Popescu, pe care îi cataloghează ”oameni neserioși, slab pregătiți”.

Voicu Paul care în urmă cu doi ani a pierdut alegerile locale împotriva fostului său coleg de partid dar și de la conducerea primăriei, Gabriel Pleșa, spune într-o postare pe Facebook, că cei de la conducerea instituției nu sunt în stare să ducă la bun sfârșit proiectele începute în vechea adimistrație. 

Mai mult de atât, acesta…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO: O nouă stradă din municipiul Botoșani a intrat în reparații. Când vor fi gata lucrările

Publicat

b466c37a 8f78 4ac1 8f3b 47c8fbd83906 876x600.jpg

De la începutul acestui an, s-a deschis un nou șantier pe str. Smârdan, de aproximativ 141 de metri, formată atât din alee pietonală cât și din alee asfaltată, ce face legătura între str. Pod de Piatră și Calea Națională.

Șantierul a fost inspectat de primarul Cosmin Andrei, care a declarat:
“Încă de la începutul lunii ianuarie, am anunțat că, anul acesta va fi ANUL ASFALTĂRILOR! Astăzi, în ciuda temperaturilor scăzute, pregătim pentru asfaltare toată strada Smârdan!”.

Constructorii au oferit garanții că, dacă condițiile meteorologice vor permite, lucrările pe acest tronson vor fi finalizate în aproximativ 3 luni.

Urmăriți Botosani24.ro…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

ATENȚIE, șoferi. Se circulă în condiții de IARNĂ la Cluj. Drumarii au intervenit cu 260 de TONE de material antiderapant

Publicat

deszapezire.jpg

În cursul dimineţii zilei de luni, 30 ianuarie, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri blocate traficului rutier, anunță Consiliul Județean Cluj. Totuși, din cauza căderilor de zăpadă și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate, pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii de iarnă.

Drumarii au intervenit pe drumurile din Cluj pentru deszăpezire și au împrăștiat material antiderapant și sare. Cele mai multe utilaje au fost scoase în zonele Huedin și Gilău.

Atenție, șoferi. Se circulă în condiții de iarnă la Cluj. Drumarii au intervenit cu 260 de tone…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe