Connect with us

EVENIMENT

VIDEO. Update. FOC la un tablou electric, extins la o țeavă de GAZ pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca

Publicat

incendiu tablou electric.png

Un tablou electric de pe un stâlp a luat foc în urmă cu puțin timp, pe Bulevardul Muncii. Flăcările sunt destul de mari și s-au extins și la o țeavă de alimentare cu gaz.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor cu o autospecială.

UPDATE 20.00

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cod ROȘU de inundații pe mai multe râuri din județele Cluj, Bihor și Alba

Publicat

inundatii 3 scaled e1661762429823.jpg

Vineri, Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o atenționare cod roșu de inundații pe mai multe râuri din județele Cluj, Bihor și Alba.

Ca urmare a precipitațiilor înregistrate, a celor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Generația care a înfăptuit Marea Unire, exterminată în beciurile comuniste. Cum și-a tratat părinții fondatori, România Mare

Publicat

la mulți ani românia! 1 decembrie 1918 – marea unire

Marea Unire n-a fost un eveniment public de două zile, ci a fost posibilă datorită multor ani de muncă politică, internă și externă, a unei generații de politicieni extraordinari. Cum i-a răsplătit țara pentru ce au făcut: i-a ucis.

Liderii politici care simbolizau Marea Unire au fost arestați și condamnați, cu proces sau fără, au făcut ani grei de temniță, au fost torturați și cei mai mulți dintre ei au murit în închisori.

iuliu maniuiuliu maniu

Centrul International de Studii asupra…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Râul Arieș a ieșit din matcă în Apuseni. Satul Lunca Merilor, izolat după inundarea drumului

Publicat

video: râul arieș a ieșit din matcă în apuseni. satul

Râul Arieș a ieșit din matcă în Apuseni și a inundat un drum în satul Lunca Merilor, care a rămas izolat din punct de vedere rutier.

Primarul din Bistra, Traian Gligor, a declarat pentru Alba24 că spre după-amiază, nivelul apei a crescut și mai mult, astfel încât nu se mai poate trece cu mașina. 

Și, spune primarul, continuă să crească. Autoritățile rămân în alertă.

Vineri, 1 decembrie, este în vigoare o avertizare hidrologică. A fost anunțat COD…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. FOTO. AtruX, soluția ingenioasă a șase elevi clujeni pentru companiile de transport marfă. Identifică hoții și dă alarma

Publicat

altrux aplicatie elevi clujeni 1.jpg

AtruX este o echipă de elevi clujeni fromată la Academia „Descopetă-ți pasiunea în IT”. Elevi în clasele a X-a, a XI-a și a XII-a, tinerii au gândit un produs esențial destinat firmelor de transport mărfuri, care conectează comunicarea internă și securitatea.

YouTube videoYouTube video

Ioana Gavrilă, Leonardo Moșuțan, Alexandru Mureșan, Darius Nicoară, Sebastian Park şi Diana Perșa, sunt membrii echipei AtruX. Elevi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe