Connect with us

EVENIMENT

VIDEO: Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri naţionale din țară. Utilajele de deszăpezire – în acțiune

Publicat

Circulația se desfășoară în condiții de iarnă pe mai multe drumuri naționale din țară, în urma ninsorilor căzute în ultimele ore. Drumarii au acţionat, în noaptea de marţi spre miercuri, cu 17 autoutilaje şi au răspândit 65 de tone de sare pe un număr de 13 tronsoane de drumuri naţionale din judeţul Brașov.

Potrivit Direcţiei Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, până în jurul orei 6,00, carosabilul era acoperit cu zăpadă doar pe DN 13E, în zona Zagon-Barcani, judeţul Covasna, şi pe DN 15 în zona Borsec, judeţul Harghita, în rest, pe arterele de drumuri naţionale din aceste două judeţe, precum şi din Sibiu, Mureş şi Braşov, carosabilul fiind umed.

Secţia de Drumuri Naţionale Braşov a acţionat cu utilajele de deszăpezire pe DN 1, DN 1 A, DN 1E, DN 1 S, DN 10, DN 11, DN 13, DN 13E, DN 73, DN 73 A, DN 73 B, DN 73 F şi VOB.

DESZAPEZIRE

Judeţele Braşov, Sibiu, Mureş, Covasna şi Harghita se află, începând de marţi seara şi pe tot parcursul zilei de miercuri, sub avertizare de cod galben de ninsori şi viscol.

În total, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, DRDP Braşov a acţionat cu peste 100 de utilaje şi au fost răspândite peste 490 de tone de material antiderapant şi 0,3 tone de clorură de calciu.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Bărbat din Mogoș, reținut de polițiști. A încălcat ordinul de protecție, s-a apropiat de soția sa și ar fi amenințat-o

Publicat

whatsapp image 2021 04 08 at 08.58.32 1.jpeg

Un bărbat de 45 de ani din comuna Mogoș a fost reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție, s-a apropiat de soșia sa și ar fi amenințat-o cu moartea.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 martie 2024, polițiștii Postului de Poliție Mogoș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 45 de ani, din comuna Mogoș, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Start Up Nation 2024. Buget de 400 de milioane de euro, aprobat de Comisia Europeană. Precizări făcute de ministrul Investițiilor

Publicat

start up nation 2024. buget de 400 de milioane de

Start Up Nation 2024. Antreprenorii IMM din România vor putea obține în acest an granturi printr-un nou program Startup Nation. Acesta va avea un buget de 400 de milioane de euro, din fonduri europene, aprobat de Comisia Europeană

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a transmis sâmbătă că o nouă etapă a Start Up Nation se va derula începând cu al doilea trimestru al acestui an.

„400 milioane de euro disponibile pentru IMM-uri pe o nouă linie de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cursă aeriană directă Cluj-Napoca – Chișinău, peste doi ani

Publicat

cursa chisinau.jpeg

Municipiul Cluj-Napoca ar putea fi legat de capitala Republicii Moldova, Chișinău, de o cursă aeriană directă, proiectul având șanse să fie finalizat în termen de doi ani.

Directorul Aeroportului ”Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat în cadrul ”Aviation Event”, eveniment care a avut loc la Cluj-Napoca și care a reunit specialiști în aviație din peste 20 de țări, că așteaptă o creștere a traficului turistic dintre cele două orașe.

Cursă…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

31 mai – 2 iunie: Fun to Fly, la Râpa Roșie. Pasionații de aeromodelism și automodelism se întâlnesc din nou, lângă Sebeș

Publicat

31 mai – 2 iunie: fun to fly, la râpa

Iubitorii de aeromodelism și automodelism din toate colțurile țării sunt așteptați și în acest an la Râpa Roșie – Sebeș. O nouă ediție a evenimentului Fun to Fly – Râpa Roșie 2024 va avea loc în perioada 31 mai – 2 iunie. 

„În perioada 31 mai – 2 iunie anul de gratie 2024, cu începere de la ora dimineții în locul numit cu drag Râpa Roșie, ne vom întâlni și anul asta!

Obligatoriu să aduceți cu voi voie bună, aeromodele faine și dorință de zbor,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe