Connect with us

EVENIMENT

Vine valul polar peste țara noastră. Anunțul meteorologilor pentru următoarele două săptămâni

Publicat

vine valul polar peste țara noastră. anunțul meteorologilor pentru următoarele

Prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) arată cum va fi vremea în perioada 28 noimebrie – 5 decembrie în țară. De asemenea, meteorologii anunță că un nou val de aer polar va lovi România, iar temperaturile vor scădea foarte mult în toate regiunile.

Val de aer polar în România

Prognoza meteo arată că în ultimele zile ale lunii noiembrie și primele din luna decembrie temperaturile vor fi mai scăzute decât în mod obișnuit pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în zonele estice, sud-estice și la munte.

În perioada 6-12 decembrie, temperaturile vor fi cuprinse între 6 și 8 grade Celsius, dar în ultima săptâmână a acestui an acestea vor scădea și vor ajunge la 1 și 2 grade Celsius, minimele perioadei fiind de…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cutremur în Turcia: Peste 8.000 de persoane au fost scoase de sub dărâmături. Supraviețuitorii, înghesuiți în mall-uri, stadioane sau moschei

Publicat

cutremur turcia 2

Peste 8.000 de persoane au fost scoase de sub dărâmături în Turcia și aproximativ 380.000 de oameni s-au refugiat în adăposturile guvernamentale sau în hoteluri, a declarat vicepreședintele țării, Fuat Oktayhas, potrivit Sky News.

Mulți supraviețuitori sunt înghesuiți în centre comerciale, stadioane, moschei și centre comunitare, în timp ce alții și-au petrecut noaptea afară în jurul focurilor.

Unii au solicitat ajutor pe rețelele de socializare.

Toate apelurile au fost colectate și informațiile au fost transmise echipelor de căutare, au declarat oficiali ai Ministerului de Interne pentru agenția de stat turcă Anadolu.

Anterior, președintele Recep Tayyip Erdogan a declarat că 13 milioane de persoane din totalul de 85 de milioane de locuitori ai țării au fost afectate într-un fel sau altul de cutremur.

El a declarat stare de urgență pentru trei luni în 10 provincii ale Turciei.

(sursa: Mediafax)

Citește mai departe

EVENIMENT

Trafic oprit pe DN 15D în județul Vaslui. Un autotren a derapat și a blocat ambele sensuri de mers

Publicat

politia noaptea e1608912223558.jpg

Traficul este oprit, marți seară, pe DN 15D, în județul Vaslui, după ce un autotren a derapat.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN 15D Vaslui-Roman, în localitatea Băcești, județul Vaslui, un autotren a derapat și a rămas imobilizat pe suprafața de rulare. Autovehiculul, care nu avea încărcătură, a rămas imobilizat pe șosea, ambele sensuri ede mers fiind blocate.

Circulația se desfășoară alternativ, pe un fir, pentru aproximativ 30-45 de minute.

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții de trafic pe șosele, din cauza unui transport agabaritic

Publicat

politia noaptea general 1
Arhivă foto

Poliția Română anunță că marți seară, începând cu ora 20.00, vor fi impuse restricții de trafic pe mai multe artere rutiere, din cauza unui transport agabaritic.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul InspectoratuluiGeneral al Poliției Române, în data de 7 februarie 2023, începând cu ora 20.00, se va desfășura un transport agabaritic pe ruta: PTF Giurgiu – DNCB – DN2 Buzău – Focșani – Bacău – Roman –  Suceava– Vama Siret.

Transportul este format dintr-un camion cu greutatea de 88 tone, lungimea de 22,5 metri și lățimea de 3 metri, urmând a fi însoțit pe traseul precizat de un echipaj al  poliției rutiere.

Citește mai departe

EVENIMENT

Concurs de slănină şi produse afumate. SlanăFest -prima ediție, în weekend, la Sfântu Gheorghe. Programul festivalului

Publicat

concurs de slănină şi produse afumate. slanăfest prima ediție, în

Muzeul cinegetic din municipiul Sfântu Gheorghe, județul Covasna va aniversa, în primăvara anului 2023, un deceniu de existenţă, perioadă în care a avut peste 80.000 de vizitatori.

Muzeul funcţionează într-o clădire monument istoric aflată în centrul municipiului, reabilitată de Primărie cu fonduri europene, şi a fost înfiinţat, printre altele, cu scopul de a promova potenţialul natural al judeţului Covasna şi de a prezenta, într-un mod interactiv, informaţii despre păsările şi animalele care vieţuiesc în această zonă.

„Pe data de 12 mai, intenţionăm să organizăm un eveniment public pentru a marca împlinirea a 10 ani de la înfiinţarea muzeului, în cadrul căruia vom prezenta activitatea noastră de până acum (…)

După estimările mele, peste 80.000 de persoane ne-au trecut pragul în aceşti zece ani,…

Citește mai mult pe ardeal24.ro

Citește mai departe