Connect with us

EVENIMENT

Vitezoman de 23 de ani, prins de RADAR lângă Jucu, în Cluj. Avea 194 km/h

Publicat

1713106686 radar bun.jpg

Un tânăr de 23 de ani din Iclod a fost surprins de radar circulând la Jucu cu 194 km/h. Acesta a fost amendat cu 3.300 de lei și i s-a suspendat permisul 120 de zile.

„La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii Serviciului Rutier au surprins cu aparatul radar pe sectorul drum DN1C, în afara localității Jucu, la km 23, un autoturism ce rula cu viteza de 194 de km/h înspre municipiul Gherla.

Vitezoman de 23 de ani, prins de RADAR lângă Jucu, în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Conflict în familie, tranșat în instanță de judecătorii din Blaj. Un bărbat, condamnat după ce și-a amenințat fratele cu moartea

Publicat

conflict în familie, tranșat în instanță de judecătorii din blaj.

Un conflict între doi frați din Alba a fost tranșat în instanță, de magistrații din Blaj. Decizia vine la aproape doi ani de la un scandal, în stradă între cei doi.

În data de 30 aprilie 2024, unul dintre cei doi frați a fost condamnat pentru amenințare. 

Fapta pentru care bărbatul a fost condamnat s-a petrecut în data de 3 septembrie 2022. Atunci unul dintre frați a ajuns la domiciliul mamei sale pentru a lăsa mai multe bunuri.

I-a spus fratelui său să lege câinele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Poșta Română, anunţ despre livrarea pensiilor. Cine sunt românii care nu primesc banii înainte de Sărbătorile de Paște

Publicat

poșta română, anunţ despre livrarea pensiilor. cine sunt românii care

Poșta Română, anunţ despre livrarea pensiilor. Compania Naţională „Poşta Română” (CNPR) a anunțat că livrează pensiile românilor înainte de Paște, iar situațiile în care pensia nu a fost livrată reprezintă cazuri excepționale. 

Potrivit reprezentanților companiei, Poșta Română a început livrarea pensiilor din data de 27 aprilie, cu cinci zile înainte de calendarul lunar pentru distribuirea acestora. Se estimează că până la sfârşitul zilei de vineri,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Poliția Locală Cluj-Napoca ajută o familie de rățuște să ajungă în Canalul Morii

Publicat

politia locala rate scaled.jpg

O familie de rățuște a fost escortată de un polițist local prin centrul orașului Cluj-Napoca, vineri dimineață. 

Un polițist local s-a remarcat în dimineața zilei de vineri, 3 mai. Agentul Ionuț Mazăre a ajutat o rață și bobocii acesteia să ajungă la Canalul Morii, după ce acestea „s-au rătăcit” în centrul Clujului.

Agentul de poliție a însoțit grupul de rațe de pe strada Mihai Eminescu până pe strada Iuliul Hosu. Odată ajuns aici, polițistul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Raport Reporteri fără Frontiere: Serviciile secrete din România vor influență mai mare. Mecanisme corupte de finanțare a presei

Publicat

raport reporteri fără frontiere: serviciile secrete din românia vor influență

Raport Reporteri fără Frontiere: organizația internațională spune că serviciile secrete din România vor să obțină o putere și o influență mai mare prin intermediul presei și că mecanismele de finanțare ale mass-media sunt corupte.

Mecanismele de finanțare a mass-media din România sunt adesea opace, chiar corupte, arată cel mai nou raport privind libertatea presei în lume publicat vineri de Reporteri Fără Frontiere, citată de G4Media.

Organizația arată că…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe