Connect with us

ACTUALITATE

VREMEA în ALBA, 24-30 octombrie: zile însorite, cu maxime de până la 21 de grade. Prognoza meteo în localități din județ

Publicat

toamna meteo.jpg

Va fi o săptămână cu vreme caldă în județul Alba. Sunt anunțate maxime de până la 21 de grade Celsius, în primele zile. Apoi temperaturile mai scad cu câteva grade.

Minimele vor varia între 5-10 și chiar 11 grade, respectiv 2-9 grade la munte.

La Oașa, maximele urcă până la valori de 15 grade, iar la Arieșeni până la 17 grade Celsius.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

FOTO: Artiștii Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor Ioan Cobâlă”, surprinși și emoționați. Surpriza copiilor și cadrelor didactice de la Școala nr. 8 din Botoșani

Publicat

464036714 553589023856900 5812411660820125126 n 1000x600.jpg

Publicitate

Astăzi câțiva copii împreună cu cadre didactice de la Școala nr. 8 din Botoșani au vizitat Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor Ioan Cobâlă” în cadrul săptămânii „ȘCOALA ALTFEL”, facând o surpriză managerului la împlinirea celor 25 de ani de activitate artistică și cântând cu orchestra melodia „Am o palmă de pământ”.
„Mulțumim cadrelor didactice și conducerii școlii pentru momentele emoționante oferite de copii artiștilor!”, a scris managerul DAn Doboș.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Doamna Violeta, din municipiul Botoșani, parcă a intrat în pământ. Polițiștii cer ajutorul populației

Publicat

cebf6f22 09c4 4c99 8250 cbca77bab3a1 888x600.jpg

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani desfășoară activități pentru localizarea unei femei, de 55 de ani, din municipiul Botoșani, care, ar fi plecat de câteva zile de la domiciliu, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

Violeta Răuțu are următoarele semnalmente: 1,65 m înălțime, constituție medie, păr brunet, tuns la nivelul umerilor, ochi căprui.

Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană, să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!

Urmăriți…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Șofer de 57 de ani din Botoșani, beat criță, scos din trafic de polițiști

Publicat

etilotest bun.jpg

Publicitate

Luni, polițiștii din Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control, pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, un autoturism, condus de un bărbat, de 58 de ani, din localitate.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, acesta fiind condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

PSD Botosani: Candidații PSD, de vorbă cu botoșănenii

Publicat

psd botosani.jpg

Publicitate

Botoșănenii au fost întotdeauna cei mai buni consilieri ai PSD, având un rol important în conturarea inițiativelor administrative ale echipei social-democrate, a transmis PSD Botoșani într-un comunicat.

„Locul social-democraților a fost, este și va fi între oameni. Zilnic, în echipă, stăm de vorbă cu botoșănenii și le prezentăm lista noastră de candidați pentru Parlamentul României. Este foarte important ca fiecare cetățean să cunoască nu doar numele celor care îi vor reprezenta, ci și valorile lor, dar mai ales proiectele și inițiativele pe care le au. Ne dorim să aleagă cu încredere și speranță, pentru că PSD este echipa care…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe