Connect with us

EVENIMENT

Vremea în Alba în weekend 5 – 7 iulie: Revine canicula. Diferențe de temperaturi de 10 grade Celsius. Prognoza meteo pe localități

Publicat

vremea în alba în weekend 5 – 7 iulie: revine

Vremea în Alba în weekend 5 – 7 iulie: Revine canicula. Diferențe de temperaturi de 10 grade Celsius. Prognoza meteo pe localități. Se încălzește din nou, cu diferențe mari de temperaturi de la o zi la alta.

În următoarele zile temperaturile cresc treptat de la o zi la alta, iar ploile vor lipsi, deși cerul va fi parțial înnorat. În fiecare zi se vor înregistra câteva grade în plus, așa încât până duminică vor fi maxime de 31 – 33 de grade Celsius.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

BNR a redus dobânda de referință, pentru prima oară în ultimul an și jumătate. A scăzut și rata pentru facilitatea de creditare

Publicat

bnr a redus dobânda de referință, pentru prima oară în

BNR a redus dobânda de referință, pentru prima oară în ultimul an și jumătate. Dobânda de politică monetară a fost redusă la nivelul de 6,75% pe an, de la 7% pe an, începând cu data de 8 iulie 2024, informează banca centrală.

Citește mai departe

EVENIMENT

Club de comedie și film, întâlniri cu personalități și zeci de activități pe timp de zi, la Electric Castle

Publicat

banffy castle.jpg

Între sutele de concerte de la ediția de anul acesta a Electric Castle, participanții pot participa la spectacole de stand-up comedy, lecții de mix la platane, sesiuni de yoga sau zeci de activități sportive.

În camping, cei 18.000 de oameni cazați își încep diminețile cu sesiuni de fitness sau yoga, urmate de concerte spontane la „Royal Singing Showers”, dușurile unde talentul muzical e încurajat și premiat.

Ținute strălucitoare, create de tineri designeri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Evaluare Națională 2024: Număr record de contestații înregistrate în județul Alba. Când vor fi publicate rezultatele finale

Publicat

evaluare națională 2024: număr record de contestații înregistrate în județul

Evaluare Națională 2024: Număr record de contestații înregistrate în județul Alba. Elevii nemulțumiți de rezultate au avut opțiunea de a contesta notele, în perioada 3-4 iulie.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tururi ghidate gratuite în Cetatea Alba Carolina, oferite de Centrul de Informare și Promovare Turistică Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

tururi ghidate gratuite în cetatea alba carolina, oferite de centrul

Tururi ghidate gratuite în Cetatea Alba Carolina. Începând de vineri, 5 iulie și până pe 30 august, turiștii interesați pot beneficia de tururi ghidate gratuite – un nou serviciu oferit de personalul specializat al Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Alba Iulia. 

Citește mai departe