Connect with us

EVENIMENT

Vremea în Transilvania și în țară, până la finalul lunii februarie. Variații de temperatură și ploi. Prognoza meteo pe regiuni

Publicat

vremea în transilvania și în țară, până la finalul lunii

Vremea în Transilvania și în țară, până în 25 februarie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza meteo pe regiuni, pentru următoarele două săptămâni.

Potrivit meteorologilor, în această perioadă vom avea parte de variații mari de temperatură. În prima zi a intervalului vremea va fi caldă, cu mult peste normalul acestei perioade, iar mai apoi vremea va intra într-un proces de răcire.

Vor fi și precipitații în majoritatea zonelor țării,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Angajări în MAI 2024: Guvernul deblochează 5.200 de posturi. Angajarea se va face etapizat, până la sfârșitul anului

Publicat

angajări în mai 2024: guvernul deblochează 5.200 de posturi. angajarea

Angajări în MAI 2024: Guvernul deblochează 5.200 de posturi vacante în instituțiile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, potrivit unui memorandum de miercuri, din ședința executivului. Este o încercare de a reduce din deficitul de personal de aproximativ 22% din sistem. 

SNPPC a trimis zeci de adrese oficiale către MAI, Guvern, Comisii parlamentare, conducerea Parlamentului și CSAT,  pentru a semnala gravele implicații pe care le au deficitul de personal în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fast-food din Sebeș, închis temporar de Protecția Consumatorului. Ce au găsit inspectorii

Publicat

fast food din sebeș, închis temporar de protecția consumatorului. ce au

Un local de tip fast-food din Sebeș a fost închis temporar de Protecția Consumatorului și proprietarii s-au ales cu o amendă de 10.000 de lei.  

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov a desfășurat o acțiune de control verificare măsuri la operatorul economic Soficris SRL, cu sediul în localitatea Sebeș, județul Alba.

După verificările realizate, comisarii au aplicat următoarele sancțiuni și măsuri:

  • 2 amenzi contravenționale, în valoare de 10.000…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Martiriul lui Horea, Cloșca și Crișan, evocat la Cluj-Napoca. Boc: Spiritul românesc nu poate fi înfrânt niciodată

Publicat

boc horea 2 e1709122735648.jpg

Zeci de clujeni, printre care și mulți elevi, au participat, miercuri, la ceremonia de comemorare a lui Horea, Cloșca și Crișan, la 239 de ani de când aceştia au fost executați prin tragere pe roată.

Manifestarea a avut loc la Grupul statuar ”Horea, Cloșca și Crișan” din Cluj-Napoca și a fost organizată de Societatea Cultural-Patriotică ”Avram Iancu”, în parteneriat cu Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului.

Martiriul lui Horea, Cloșca…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

”Horea, Cloșca și Crișan, martiri și eroi ai națiunii române. Omagiu simbolic adus conducătorilor Răscoalei de la 1784”. Program

Publicat

coroane obelisc 1.jpeg

Conducătorii Răscoalei de la 1784, Horea, Cloșca și Crișan, vor fi comemorați miercuri, 28 februarie, la Alba Iulia. Este organizat un eveniment special:

„Horea, Cloșca și Crișan, martiri și eroi ai națiunii române – Omagiu simbolic adus conducătorilor Răscoalei de la 1784”.

Manifestările vor debuta la ora 19.00, la Obeliscul lui Horea, Cloșca și Crișan din Alba Iulia, cu:

  • intonarea cu chemarea interpretată de Tulnicăresele din Munții Apuseni
  • intrarea cu torțe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe